Miért nem tudok szeretni?
Figyelt kérdés
Nemrégóta érzem azt,hogy nem tudok szeretni,régen sokat bántottak az iskolában,mert szemüveges,fogszabályzos,félénk voltam,utcán is párszor belém kötöttek,a szüleim közt sok volt a vita de azért velem kedvesek volt,anyámhoz különösen ragaszkodtam,mindent megtett értem,és úgy tavaly óta érzem azt,hogy nem szeretem,nem szeretek senkit...olyan... érdektelenné vált számomra mindenki,a 14éves kutyám 1 hónapja halt meg ,még vele is aludtam imádtam,de nem tudtam sírni,ugy voltam vele meghalt hát meghalt,hiába akartam szomorú lenni,sírni,nincs meg bennem azaz érzés,anyám már hónapok óta ágyban fekszik,beteg ,és mikor megkért hozzak neki gyógyszer ,egyszerűen azt mondtam neki,most nem,és lementem sétálni...néha még én is meglepődöm magamon....és nem tudom miért vagyok...még az sem érdekelne ha most egy kést tartanának a nyakamhoz,nincsenek bennem érzések....de miért!???miért nem érdekel senki és semmi!?Elátkoztak,túl sokat bántottak gyerekkoromba és hirtelen azrt változtam meg!?amúgy nem volt semmi előjele,egyik pillanatról a másikra ilyen lettem!!2011. nov. 12. 09:16
1/6 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ekkora lúzer,hogy nem adsz gyógyszert a beteg anyádnak,ha már kijáratta veled az iskolát és felnevelt? Benned tisztelet sincsen nemhogy érzések. Lődd tarkón magadat heregolyó!
3/6 anonim válasza:
ez az érdektelenség annak a jele,hogy bántottak és leszarsz mindent..de szedd magad össze vagy menj orvoshoz( ott is neked kell magadon segíteni) mert ez csak rosszabb lesz! tapasztalat..ne járd meg az én utam
4/6 A kérdező kommentje:
:)nincs herém mert lány vagyok 21éves,egyszerűen nem érzem azt sajnos ,hogy bárkihez is ragaszkodnék,bárki bármit mond a családba,jó hírt rossz hírt....csak azt mondom ahaa...és nem váltanak ki belőlem érzéseket,voltam ezzel dokinál de ő csak gyógyszeket írt fel és csak meghallgatott...
2011. nov. 12. 20:17
5/6 anonim válasza:
Ha pl. a párod lennék hosszú ideje,mondjuk 5éve és kiderülne,hogy havonta megcsaltalak a legjobb barátnőddel akkor sem éreznél semmit?
6/6 anonim válasza:
Ugyanez csak 26/f vagyok. Edfig 7-8 kapcsolatom volt egyiknel ereztem vmit a tobbinel semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!