Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok normalisan szeretni en is valakit? Miert nem erdekel, miutan tudom, h en erdeklem ot?
Figyelt kérdés
Utobbi 2 eves kapcsolatom nem volt epp fenyes, mert ereztem h a baratom sokszor titkolt dolgokat, vegul csak szetestunk..de nagyon szerettem, es valahogy mindig ugy ereztem, h meg nem kaptam meg teljesen, pont a titkok miatt,ezert harcoltam erte.De mar elotte is, es most is sokszor nagyon erdekel valaki, de miutan tudom, hogy szeret, vagy iszonyatosan szamitok neki, engem mar nem erdekel...megunom..pedig en is akarom h szeressek egy olyan embert aki szeretne engem..hogy kuzdjem ezt le? ha szamit valamit esetleg...elozo kapcsolataimban ert par csalodas..van valami koze?2008. aug. 8. 00:35
1/1 anonim válasza:
Ugyanez a problémám volt addig amíg megnem találtam az igazit... Amíg nem lehetett teljes egészében az enyém addig borzasztoan szerettem,harcoltam érte. Amikor az enyém lett már nem érdekelt annyira... Most van egy barátom, aki teljes egészében az enyém és jobban szeretem mint bármikor ezelőtt!!! Lehet h rosszul gondolom, de sztem ő az igazi!!! Remélem Te is megtalálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!