Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha 27 évesen ennyi...

Mit tegyek ha 27 évesen ennyi eszem van?

Figyelt kérdés
annyira meg gyűlöltem magam,hogy mindig csak az öngyilkosság jár az agyamban.........Sose lesz senkim mert egy magatehetetlen szar vagyok.Megőrjít,hogy meg egy csajt sem érinthettem.Egy prostihoz sem tudok elmenni,olyan szánalmas vagyok.....Mivel tudnám el foglalni magam ?

2014. máj. 9. 22:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, te most komolyan ilyen szar vagy? 20 éves vagyok, de soha nem volt egy igazi barátom, ha valamit mindenkinek elmondtak, akkor nekem sosem, ha kérdeztem valakitől valamit, akkor nekem sosem válaszoltak, nálam sokkal szerencsétlenebb kinézetűeknek be sem szóltak, nekem folyamatosan, pedig SOHA az életbe nem mondtam rájuk csúnyát, sosem voltam az ellenségük, és miután mondtam nekik, hogy az igazi ellenségetek nem én vagyok, akkor örültem hogy válaszból nem rúgnak úgy fejbe hogy belehalok. Igazságtalan volt az egész életem, nekem mindig hazudoztak, és amikor rájöttem, csak ennyit mondtak: "nem is tudom hogy ilyen okos vagy." Többször volt, hogy azt sem tudtam véletlenül vagy direkt csinálta az illető, de majdnem belehaltam, a tanárok ugyanúgy a hülyék pártján vannak, mert ugye ők hülyék, nekik minden szabad. Rájuk sem kell szólna, engem viszont ugyanezekért börtönbe csuktak volna. Hogy mindez miért volt? Nem tudom. Talán összeesküvés? Talán tényleg csak ennyire hülyék? Tök mindig, az esetemben nem számít, én mindenképpen ugyanolyan szarul jártam velük, nem érdekeltek, és kibírtam. Úgy, hogy néhány karcolással megúsztam és aki ártani akart, egy idő után lemaradt mellőlem. Mintha én kerültem volna ki győztesként. Felőlem az egész pokol összeesküdhet ellenem, akkor sem leszek öngyilkos, meg sem fordult a fejemben. Viszont azt az egyet megtanultam, hogy én sose legyek olyan, mint ők. És nem is leszek. Felőlem bárki röhöghet akár a legszerencsétlenebb emberen, én NEM fogom kinevetni. Felőlem bárki kérhet tőlem segítséget, én segítek neki, ha látom hogy rendes, és nem azt nézem, hogy népszerű-e. Megtanultam kiknek a viselkedésétől kell félni, és megtanultam mit nem szabad csinálni. Az, hogy nem jut neked lány, nem olyan nagy gond. Akkor ne jusson. Na és? És ha jutna? Meg tudnád védeni ha megtámadnák? Ha nem lenne állása el tudnád tartani? Ha lenne valami gondja, tudnál neki segíteni? Ha beteg, akkor a kórházban mernél ordítozni az orvosokkal mindenki előtt, hogy végre kerüljetek sorra? Magadat hozd olyan helyzetbe, hogy kész legyél egy barátnőre, és akkor anélkül hogy akarnád, megkapod. Ha mégsem, akkor sem jártál rosszul.
2014. máj. 10. 23:16
 22/22 A kérdező kommentje:
azért erre mit is feleljek,hogy Meg tudnád védeni ha megtámadnák?------Nem vagyok szuperman,de ha megtámadnak,boldogan meg halnék érte.....Igen eltartanám ha nincs munkahelye !hogy kiabalnek-e az orvosokkal ? erre annyit mondok,hogy ismerned kellene az életemet,hogy mi vagyok,ki vagyok.......Mindenesetre szar így élni !
2014. máj. 12. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!