Mit tegyek ha 27 évesen ennyi eszem van?
Figyelt kérdés
annyira meg gyűlöltem magam,hogy mindig csak az öngyilkosság jár az agyamban.........Sose lesz senkim mert egy magatehetetlen szar vagyok.Megőrjít,hogy meg egy csajt sem érinthettem.Egy prostihoz sem tudok elmenni,olyan szánalmas vagyok.....Mivel tudnám el foglalni magam ?2014. máj. 9. 22:36
11/22 A kérdező kommentje:
22:40 meg jó.hogy más országban élek akkor :)
2014. máj. 9. 22:41
12/22 Költőnő? válasza:
ha neked nincs, miből gondolod, h másoktól kapsz?
13/22 anonim válasza:
Milyen szánalmasak vagytok! Ezért nincs senkitek, mert így gondolkodtok. Már nem azért, de szerintetek melyik nőnek vonzó egy olyan férfi, aki öngyilkos akar lenni? Ahelyett, hogy sportolnál, építenéd a karriered, olyan dolgokkal foglalkoznál, amik örömet okoznak vagy hasznosak, és ezzel nőne az önbizalmad is és pozitívabb lenne a kisugárzásod, itt siránkozol. Eltaláltad, így sosem lesz senkid!
14/22 A kérdező kommentje:
ma 22:48 :) semmit se tudsz rólam............Nem tudod milyen helyzetbe vagyok!
2014. máj. 9. 22:53
15/22 anonim válasza:
Jó, nem akarok öngyi lenni... Csak a depi beszél belőlem. Én tervezem a nagy átalakulást. Elkezdek kondizni, valamint megcsináltatom a fogaimat, mert rosszak.. Családi örökség, hiába járok vele fogorvoshoz, meg mosom napi 3x, meg szájvíz meg minden szar... Jövőre végzek a sulival, ha lesz fizum az első az lesz, hogy fogászat, mert a külsővel nincs baj (bői állítások szerint). És igen, tudom, h szánalmas vagyok, de szar fogakkal meg rossz lehetettel k#rva nehéz beszélni akárkivel is..
16/22 A kérdező kommentje:
hajra :)
2014. máj. 9. 22:59
17/22 Költőnő? válasza:
nem, de azt tudom, mégpedig tapasztalatból, h ha bennem nincs erő, akkor élhetek erőműben; akkor se lesz.
19/22 A kérdező kommentje:
mar rég fel adtam!
2014. máj. 9. 23:15
20/22 anonim válasza:
Írjátok hogy sportoljanak, hogy jobban nézzenek ki, meg szerezzenek pénzt, legyenek menők, stb.
Pedig az alapvető probléma az lehet, hogy nem tudnak szeretni. Ezt kéne sürgősen pótolni, megtanulni szeretni. Én így tettem, van kedvesem. Igaz, elég sokáig kellett erre várnom. Nem 27 éves vagyok, hanem sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!