Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mert van az hogy undorodok a...

Mert van az hogy undorodok a csontoktol?

Figyelt kérdés
Van hogy ha igy ranezek vagy latok csontot marmint ugy higy igy emberen mondjuk ujjaknal vagy gerinc akkor igy rosszul erzem magam meg kicsit undorok vagy ha a sajatomat akkor kenyelmetlenul erzem magam. Foleg ha igy a gerincemre gondolok akkor igy egybol kiegyenesedek es fintorgok meg ha erzem a kadba fenek csontom akkor is rosszul szoktam erezni magam. Ma pl.amikor a csuklomra neztem mikozbe irtam akkor egyfolytaba rahuztam a felsom ujjat hogy ne lassam. Kicsit orultnek erzem magam. Ez normalis? Mer van ez?

2014. máj. 8. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy elég fura fóbia. Nem ártana ezt pszichológussal megbeszélni.
2014. máj. 8. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem normális, tényleg menj el pszichológushoz mielőtt fóbiád komolyabb aspektusát veszi fel. Próbáld másképp felfogni a dolgokat. Szeretsz mozogni, gépezni, sétálni, táncolni? Arra gondolj, hogy csontok nélkül egyiket sem tudnád. Gondolj bele, milyen szőrnyű lenne az életed, ha be lennél "zárva" a bőrödbe. Nem vagy, hála a csontjaidnak, szeresd őket és ne fintorogj rajtuk. Lásd bennük az erőt, rugalmasságot és az életet, ne egy visszataszító dolgot. A pszichomókus sem fog tudni helyetted megváltozni. Ha azt akarod, hogy ez elmúljon, akkor muszáj ezt magadban átkódolnod.
2014. máj. 8. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!