Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg létezik igaz szerelem?...

Tényleg létezik igaz szerelem? Egyáltalán a férfiak éreznek ilyet?

Figyelt kérdés

Teljesen úgy érzem, hogy engem távolról elkerül a szerelem... És férfiakon nagyon ritkán látom, hogy tényleg szerelmesek lennének.

Évekig nem is kerestem a szerelmet, már 10 évesen lemondtam róla.. Eltelt fél évtized és csak haladtam a korral.. Aztán feleszméltem 1 éve, hogy nekem kell a szerelem, de egyszerűen mintha 1 érzelem mentes buborékban élnék.. Kétlem, hogy létezik igaz szerelem.. Amiket pedig a filmekben látunk az szín tiszta előadás semmi valós nincs benne, mégis elő tudják adni... Az életben is így tesznek? Csak előadják?

Meg persze most írhatod, hogy én szerelmes vagyok, hány hónapig/évig még? És utána tovább lépsz..

2009. dec. 25. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hú de hosszú válaszok
2009. dec. 27. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
nem, brit tudósok bebizonyították hogy a férfiak képtelenek ilyesmire!
2010. jan. 2. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Az igaz szerelem egy csodás dolog,testeden melegborzongás fut át,

ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak,ha meglátod,

hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár

a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha testedet az övéhez tervezték

volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá

gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor

meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen..

2010. ápr. 6. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű:) Mert az igazi az valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
2010. ápr. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!