Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? :SOlyan rossz...

Mit tegyek? :SOlyan rossz kedvem van mindig, hogyan élvezzem egy kicsit az életet én is?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy gáz,mert csak egy tini 14 éves lány vagyok,de soha nem hallgat meg senki bármi gondom van:S Állandóan unatkozok,ha suli van megtanulok minden ,tébyleg rendesen nincs is sok5-nél rosszabb jegyem,de pl. most itt a szünet,szétunom a fejem ,unalmasnak gondolok mindent semmi nem köt le.Az osztálytársaim ,ismerőseim mondogatják,hogy milyen jót fognak bulizni szilveszterkor meg stb.én meg majd csak ülök magamba...A sok unatkozásnak meg is van az erdménye ,képtelen vagyok lefogyni,mert unalmamba is néha eszek.Mostanában már eléggé zavaros,mert úgy is eszek,h nem vagyok éhes:S ,semmi jó dolog nme történik velem.Ronda is vagyok meg ááá minden rossz és unalmas:S ugye unatkozok és el kezdek gonsolkozni és csak rossz jut eszembe és ettől iylen rossz hangulatom lesz mint most.Úgy érzem rohan az idő és hamar megöregszek a nagy unalomba:S mit tegyek? ( bunkó válaszolók kíméljenek)
2009. dec. 25. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudom közhelyes... de ez a korral jár. Akinek nagy a szája és 14 évesen bulikból bulikba jár, az sem boldog hidd el. Ez egy bizonytalan időszak, de nekem annyiban jó, hogy ha gimibe mész, teljesen tiszta lappal kezdhetsz mindent. Ha ott sem sikerül, akkor majd az egyetemen, vagy munkahelyen. Hidd el, el fog múlni!!

24/L

2009. dec. 25. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,remélem:)
2009. dec. 25. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár! Én is 14 éves lány vagyok, én is ronda vagyok, én is sokszor unalmamban eszek, én se járok bulikba, mégis boldog vagyok! Gondolj arra mennyi érdekes dolgog van a világon az unalmas bulikon, tanuláson kívül! Tanulj főzni, zenélni (énekelj minél többet, az csodákra képes!, vagy gitározz, vagy zongorázz vagy akármi!), olvass (fedezd fel az irodalom csodálatos világát), nézz filmeket (rengeteg szuper, szórakoztató, értékes film van), vegyél részt környezetvédő rendezvényeken, jótékonykodj, művészkedj, sportolj! Annyi jó dolgot csinálhatnál nincs idő unatkozásra...persze, hogy ebben a korban mindenki szarnak tartja az életét, de ne felejtsd el, értékes vagy, sok mindenre felhasználhatod a szabadidődet!
2009. dec. 25. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy jó hobbit! Pl. tarthatsz állatot, csinálhatsz valamit (origami, gyöngyfűzés, stb.), tanulj valamilyen új nyelvet, nézz TV-t, csinálj egyszerűbb tornagyakorlatokat, hallgass zenét, táncolj! Van sokféle dolog, remélem segítettem!

És felejtsd el, hogy ronda vagy! Senki nem az! Közhely, de a szépség belülről sugárzik ki! Ha jó a kedved, akkor mindenki szebbnek lát!

2009. dec. 25. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
sport.. az velem is csodát tett, én is éreztem magam sokáig ugy mint te aztán elkezdtem táncolni és megváltoztam..másfél év kellett de megérte:D Vegyél egy sodoku könyvet, olvass, halgass zenét, nézz filmeket, irj naplót/blogot, tanulj meg eléksziteni valami sütit, kézmüveskedj, tanulj meg rajzolni/graffitizni, beszélgess... tesóval,szomszédnénivel,anyuval,barátnövel az is sokat segit
2009. dec. 28. 00:20
 6/7 anonim válasza:

Szia! a legjobb ha szerzel egy barátnőt: elhívod vásárolgatni vagy át egy kis dumálásra sétára, közös progikra akármi, így közelebb kerülhettek egymáshoz. Ő megfog hallgatni,mert érzi, hogy fontosnak tartod.

Egy kis haj újítás, egy kis változtatás a külsőn, és máris mintha kicseréltek volna! Jó jegyeid is vannak, a kilókat le lehet adni, ha rendszeres mozgást vezetsz be az életedbe! odafigyelsz mikor mennyit eszel. nem kell koplalni:) Amit szeretsz csinálni, mozogni, akármi.. gördeszkázás, kirándulgatás, bevásárolgatás vagy csak nézelődés, télen lehet korizni:)) nyáron fürdeni, ha van állat sétáltatni, összehívni a társaságot, és elmenni közösen valahová kikapcsolódni. ha nem hívnak, hát szervezz te valamit, látják majd, hogy te is mennél, és egy idő után téged is hívni fognak:) épülj be a közösségbe, ismerkedj, légy nyitott! :) 20/L

2011. szept. 29. 21:59
 7/7 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 2009-12-25 18:51- Sok igazság van ebben! A szépség belülről fakad ez tény! A rondaság ott kezdődik, ha undorítóan öltözik fel valaki, kiló smink van az arcán,ÁPOLATLAN trehány, és trágár módon beszél! Kisugárzásodat növelheted ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és igenis szépnek tartod magad! Persze apróbb dolgokon változtathat mindenki(Smink-haj stb) Ha természetes vagy, mindez nem is olyan nehéz. Mondogasd sokat, írd össze jó és rossznak vélt tulajdonságaidat. Például ha szerinted csúnyán beszélsz, figyelj jobban oda. Ha szépnek találod a szemeidet, egy egy rosszabb napjaidon támaszt nyújthatnak, hogy van rajtad valami ami akkor is szép, ha rossz a kedved!

Az ember is ugyan úgy beletartozik a Vonzás törvényébe, amit elhiszel magadról, és amit elakarsz érni azt vonzod. ha csak pozitív dolgokkal foglalkozol, akkor a pozitív dolgokat gyűjtheted magad köré. A negatív dolgokat meg töröld, légy optimista akármi történik is:) Mindig szép dolgokra gondolj, ami vagy aki neked nagyon fontos! Ő majd erőt ad!:)

(Előző vagyok:))

2011. szept. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!