Mit tegyek? :SOlyan rossz kedvem van mindig, hogyan élvezzem egy kicsit az életet én is?
Tudom közhelyes... de ez a korral jár. Akinek nagy a szája és 14 évesen bulikból bulikba jár, az sem boldog hidd el. Ez egy bizonytalan időszak, de nekem annyiban jó, hogy ha gimibe mész, teljesen tiszta lappal kezdhetsz mindent. Ha ott sem sikerül, akkor majd az egyetemen, vagy munkahelyen. Hidd el, el fog múlni!!
24/L
Keress egy jó hobbit! Pl. tarthatsz állatot, csinálhatsz valamit (origami, gyöngyfűzés, stb.), tanulj valamilyen új nyelvet, nézz TV-t, csinálj egyszerűbb tornagyakorlatokat, hallgass zenét, táncolj! Van sokféle dolog, remélem segítettem!
És felejtsd el, hogy ronda vagy! Senki nem az! Közhely, de a szépség belülről sugárzik ki! Ha jó a kedved, akkor mindenki szebbnek lát!
Szia! a legjobb ha szerzel egy barátnőt: elhívod vásárolgatni vagy át egy kis dumálásra sétára, közös progikra akármi, így közelebb kerülhettek egymáshoz. Ő megfog hallgatni,mert érzi, hogy fontosnak tartod.
Egy kis haj újítás, egy kis változtatás a külsőn, és máris mintha kicseréltek volna! Jó jegyeid is vannak, a kilókat le lehet adni, ha rendszeres mozgást vezetsz be az életedbe! odafigyelsz mikor mennyit eszel. nem kell koplalni:) Amit szeretsz csinálni, mozogni, akármi.. gördeszkázás, kirándulgatás, bevásárolgatás vagy csak nézelődés, télen lehet korizni:)) nyáron fürdeni, ha van állat sétáltatni, összehívni a társaságot, és elmenni közösen valahová kikapcsolódni. ha nem hívnak, hát szervezz te valamit, látják majd, hogy te is mennél, és egy idő után téged is hívni fognak:) épülj be a közösségbe, ismerkedj, légy nyitott! :) 20/L
A válasz megírásának időpontja: 2009-12-25 18:51- Sok igazság van ebben! A szépség belülről fakad ez tény! A rondaság ott kezdődik, ha undorítóan öltözik fel valaki, kiló smink van az arcán,ÁPOLATLAN trehány, és trágár módon beszél! Kisugárzásodat növelheted ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és igenis szépnek tartod magad! Persze apróbb dolgokon változtathat mindenki(Smink-haj stb) Ha természetes vagy, mindez nem is olyan nehéz. Mondogasd sokat, írd össze jó és rossznak vélt tulajdonságaidat. Például ha szerinted csúnyán beszélsz, figyelj jobban oda. Ha szépnek találod a szemeidet, egy egy rosszabb napjaidon támaszt nyújthatnak, hogy van rajtad valami ami akkor is szép, ha rossz a kedved!
Az ember is ugyan úgy beletartozik a Vonzás törvényébe, amit elhiszel magadról, és amit elakarsz érni azt vonzod. ha csak pozitív dolgokkal foglalkozol, akkor a pozitív dolgokat gyűjtheted magad köré. A negatív dolgokat meg töröld, légy optimista akármi történik is:) Mindig szép dolgokra gondolj, ami vagy aki neked nagyon fontos! Ő majd erőt ad!:)
(Előző vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!