Éreztétek már úgy h "utáljátok" a családotokat? Mintha nem is közéjük tartoznál, mintha csak örökbefogadtak volna?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de egyre többször kapok frászt a családomtól. Annyira hülye (már elnézést) mindenki, kívűlállónak érzem magam köztük, nem vagyok oda való. Olyan hülyén gondolkodnak, olyanokat mondanak-csinálnak amiket normális ember nem mondana-csinálna. Akárhova megyek vendégségbe, barátok, osztálytársak, barátom, mindenhol normális család, vagy talán kicsit más, de az én családom annyira különc hogy sírnom kell ha rá gondolok... Annyira szivesen lecserélném őket...2009. dec. 25. 15:10
11/12 anonim válasza:
Off:
Ha "csak" örökbe fogadtak volna, attól még ugyanúgy a gyerekük lennél, szerintem ez elég hülye hasonlat. Na mindegy, most nem fogom ideírni, hogy "ójaj, én is utálom a családomat", pedig nálunk is vannak problémák, de hát hol nem?!
12/12 anonim válasza:
Majd rájöttök,ha elveszítitek valamelyikőjüket,hogy mennyire szerettétek őket...
Örüljetek,hogy van családotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!