Éreztétek már úgy h "utáljátok" a családotokat? Mintha nem is közéjük tartoznál, mintha csak örökbefogadtak volna?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, de egyre többször kapok frászt a családomtól. Annyira hülye (már elnézést) mindenki, kívűlállónak érzem magam köztük, nem vagyok oda való. Olyan hülyén gondolkodnak, olyanokat mondanak-csinálnak amiket normális ember nem mondana-csinálna. Akárhova megyek vendégségbe, barátok, osztálytársak, barátom, mindenhol normális család, vagy talán kicsit más, de az én családom annyira különc hogy sírnom kell ha rá gondolok... Annyira szivesen lecserélném őket...2009. dec. 25. 15:10
1/12 anonim válasza:
Nálam is sokszor volt ilyen, és addig fajult a dolog, amíg végleg megutáltam a családom. Amint leteszem az érettségit, el szeretnék menni, és független lenni. Amúgy egyke vagyok, nem is hasonlítok se anyámra, se apámra, és zöld a szemem, pedig anyámnak kék, apámnak meg barna. Kivi vagyok, hogy hozták össze...
2/12 anonim válasza:
Valaki beszélgessen velem is,mert meghalok!:'(
3/12 anonim válasza:
Hát figyelj, én is így vagyok vele. + még az osztálytársaim is "furák".
Bár a barátaimnak is jól kijárt a családból.:D
Én is úgy érzem, hogy nem vagyok a családomba való. Túl normális vagyok ide.
De szerintem mindenki érez valamikor így.:)
4/12 anonim válasza:
Másodiknak: Jajj te mi a baj? Gyere sírd ki magad a vállamon^^
5/12 anonim válasza:
második ha privibe küldesz msn-t felveszlek és beszélgethetünk.
amúgy én is utálom a családom
6/12 anonim válasza:
Én is pontosan így érzek,ahogy te,kedves kérdező...:(
amint 18 leszek,meg lesz az érettségim,elhúzom a csíkot.
16/l
7/12 anonim válasza:
Én is így éreztem magam bár inkább én voltam a különc nem ők, még most is van olyan családtagom akit nem éppen kedvelek, de hozzá szoktam, amúgy nekem az érettségi után változott meg a véleményem. De különben sincs olyan ember aki rám hasonlítana szóval mindeggy is.
8/12 anonim válasza:
Valahol olvastam, és teljesen egyetértek vele, hogy a sors olyan embereket tett egy családba, akik különben szóba sem állnának egymással. És milyen igaz...
10/12 anonim válasza:
Én is ezt érzem... teljesen más vagyok mint ők. Most felvételizek, és ha sikerül akkor mehetek kollégiumba... valszeg sikerül =D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!