Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire fontos nektek a...

Mennyire fontos nektek a pénz? Feladnátok egy milliárdért a családotokat?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondaná neked, hogy egy milliárd Ft-ot kapsz, de cserébe sosem láthatod egyik rokonodat sem, a gyerekeidet, a szüleidet, a házastársadat beleérve, belemennél? Vagy ha valakit meg kellene ölnöd ezért az összegért? Vagy ha esetleg hetero vagy és cserébe ezentúl melegként kellene élned? Vagy ha azt mondanák, hogy sosem leszel boldog igazán, mindig egyedül leszel, de a pénz a tiéd? Megtennétek ilyen dolgokat egy milliárdért?
2009. júl. 24. 17:44
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

mi a tökömet csináljak a pénzel???

most is van és nem tudom "használni".csak unatkozik a bankban.

annyi pénz kéne amiből a havi szükség lettem meglenne és tudnék a munkára(hobbimra) figyelni. semmi más.

persze még nincs családom(szóval változhat).

2009. júl. 24. 17:50
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
ha csak unatkozik add nekem :D majd én kezelésbe veszem :D
2009. júl. 24. 17:57
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem fizetett senki, a családomat már úgy is elvesztettem, csak az anyám maradt. Ot nem adnám fel egymilliárdért, akkor már nagyon reménytelen lenne a helyzetem.

Pénzért senkit nem olnék meg!!! Inkább leszek hajléktalan, de egy élet folott sem rendelkezek a sajátomon kívul! A pénzen nem lehet megvenni a lelkem... Szerencsére jó szivet kaptam a Sorstól, amit csak koszonni tudok, és amit senki semennyi pénzért nem vesz meg!!!

Lány vagyok, azt hiszem aszexuális, de ha adnának egymilliárdot élnék leszbikusként, nekem mindegy.

Így sem vagyok boldog, magányos voltam eddigi életemben, de senki nem fizetett érte, hogy az legyek. De mit is jelent a boldogság? Ki is a boldog? Aki mindent megkap, amire csak ránéz, aki eléri céljait, vagy aki a mindennapokban boldog? Ha az álmaimról, céljaimról lenne szó, akkor inkább nem kellene az az egymilliárd. Mégis mit csinálnák azzal a sok pénzzel, ha boldogtalan lennék és céltalanul élnék? Eddig is megvoltam nélkule, az álmaim pedig ezelott is és most is megvannak, a pénz nem tántoríthat el tole.

2009. júl. 24. 18:16
 4/17 anonim válasza:
50%

"Vagy ha valakit meg kellene ölnöd ezért az összegért?"

én megölném, csak azt nem tudom hogy a hullát eltakarítják, vagy nekem kell gondoskodni róla? meg a célpontot választhatom én? szóval elég sok kérdést vett fel ez még...

2009. júl. 24. 18:54
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

családos: nekem mind1 mert úgy is útál minden rokonom

öldöklés: rokonokon kívül megölnék bárkit! és ha kell még le is rendezem a hullát!

heteró/meleg: semmi kedvem lezbinek lenni!

társaság/boldogság nélkül: útálom az embereket szóval nekem8!

2009. júl. 24. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Nincs az a pénz, amiért lemondanék a férjemről és a gyerekeinkről. Hiába lennék mérhetetlenül gazdag, ha ők nincsenek velem.
2009. júl. 25. 02:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

már bocs, de ilyen kérdést? Szerinted van olyan ember aki elhagyná a családját egy kis pénzért? Mondjuk ha a férjét nem szereti, akkor esetleg, de normális esetben szerinted van olyan ember aki a szerető családját elhagyja egy "kis" pénzért?

Az öléssel is ugyanilyen. Ráadásul azért még börtönbe is csukhatnak, és akkor a semmiért csináltad meg mert a pénzedet is elvennék. Valószinüleg...

zek ostoba kérdések

2009. júl. 25. 12:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt kérdeztem, mert én nem tennék ilyet. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is így van-e ezzel.
2009. júl. 25. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az a pénz ami miatt ott hagynám a szüleimet, meg a nagymamám. Ha már 1 hétig nem látom anyumat, már minden bajom van. Nagyon anyás vagyok

16 éves létemre

2009. júl. 25. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát ha dollárba számolnánk az egymilliárdot.. Képes lennék megölni valakit! De csak akkor ha én választhatok! Akkor tuti, hogy egy olyan embert ölnék meg, aki pedofil, vagy strici vagy bármi ilyesmi! Avval csak jót teszek az emberiségnek és még sok sok pénzt is kapok érte!!
2009. júl. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!