Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire fontos nektek a...

Mennyire fontos nektek a pénz? Feladnátok egy milliárdért a családotokat?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondaná neked, hogy egy milliárd Ft-ot kapsz, de cserébe sosem láthatod egyik rokonodat sem, a gyerekeidet, a szüleidet, a házastársadat beleérve, belemennél? Vagy ha valakit meg kellene ölnöd ezért az összegért? Vagy ha esetleg hetero vagy és cserébe ezentúl melegként kellene élned? Vagy ha azt mondanák, hogy sosem leszel boldog igazán, mindig egyedül leszel, de a pénz a tiéd? Megtennétek ilyen dolgokat egy milliárdért?
2009. júl. 24. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem, dehogy! ők mindennél fontosabban nekem :/ :))
2009. júl. 30. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Ölni ölnék érte, csak tiszta munka legyen, ne kelljen bepiszkolni a kezem. Mondjuk lelőném egy tetőről, vagy ilyesmi. De csak valaki olyat, aki valami pedofil, szadista, terrorista stb.
2009. okt. 12. 01:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Több kérdés van összegyúrva, én csak külön-külön tudnék válaszolni rájuk:

-a családot nem adnám (f)el semennyiért sem

-ebből fakad, hogy mivel párkapcsolatban élek heteróként, így pénzért nem válnék b u z i v á, hiszen akkor a páromat is fel kellene adnom

-ölés. Érdekes kérdés, ha olyan embert kellene eltenni érte, aki szemét, rosszindulatú, vagy bűnöző, akkor elgondolkodnék rajta. Ha mondjuk egy tisztes családapa vagy családanya, zéró bűnnel, akkor nem hiszem. Ha olyan ember lenne, aki valaha már nekem csúnyát betett vagy megalázott, akkor igen. Azt bevállalnám.

-magányos remete egy rakás pénzzel? Azt nem, mert megint az 1-es pontra kanyarodik vissza (család).

2009. okt. 12. 06:53
 14/17 anonim ***** válasza:
igen. ölnék...de ki ad egymilliárdot azért hogyha megölsz egy embert??lux lenne. esetleg egy pármilliót vagy kevesebbet. de szerintem ha ott lenne a pénz előttetek, másként gondolnátok. ide meg irtok minden xart. A családomat is. hiszen lehet uj családot alapitani. lehetsz azzal 2x olyan boldog, v sokkal boldogabb is. A nemi identitásomat is feladnám, mert azzal én nem változnék semmit. szal de nemtudom...igy nemlehet dönteni. csak ha benne vagy a helyzetben. lehet énse tenném meg. Nemtudom. nemvagyok az az érzelgős tipus
2009. okt. 12. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó.De ki az a h*lye aki ennyi pénzt ad ezért???

Amúúgy meg nem :D

2009. okt. 12. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát a családomat nem adnám fel, főleg az apámat és a pasimat.

Ölés: szívesen!!

Leszbi: de csak akkor ha a pasim átmenne melegbe, naa akk jó lenne, mindketten homoszexuálisak lennénk, az jó, nem?:D

Boldogság,magány:Hát ha meglenne ez a sok pénz, boldog lennék én az tuti!

14/L

2009. okt. 12. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem!
2015. nov. 18. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!