Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok csinálni pénz nélkül?

Mit tudok csinálni pénz nélkül?

Figyelt kérdés

Itt a nyár és még kb. buszjegyre sincs pénzem.

18 éves vagyok, minden barátom partyzik. Hétköznap-hétvégén egyaránt, járnak fesztiválokra meg minden. Én meg itthon kockulok mert nincs pénzem semmire. És eddig 1 bulin voltam amire elköltöttem minden spórolt pénzem. (Ne gondoljatok több 10ezer forintra. kb 2-3.000 volt..)

Kiszeretnék mozdulni, de nem tudom mit csinálhatnék.

Budapest előnyben.

2011. jún. 26. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
öhh.. nyáron szoktak dolgozni páran
2011. jún. 26. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja van nyári meló, egyrészt kimozdulsz, másrészt lesz lóvé szórakozni.
2011. jún. 26. 23:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen van nyári meló, Ha van Prioritása az adott személynek. Vagy ha már januárban betöltötte a 18-at és úgy keres diákszövetkezetnél munkát.

De mivel nem töltöttem még be télen a 18at.. Ezért DSZ-hez sem mentem el. Hivatalosan viszont úgy vesznek fel rendes munka helyre, papirokkal meg minden, hogyha Diákszövetkezeten keresztül jelentkezek az állásra. De ha most elmennék DSZ-hez, akkor viszont maximum augusztus utolsó 2 hetébe vagy szeptemberbe kapnék munkát. Mert Jelentkezés ideje szerint szortírozzák a munkákat. Aki későn jelentkezik későn is kap állást. Amúgy meg ha a 22 éves bátyám nem talál munkát mert mindenhova kérnek valami +-t akkor úgy érzem, hogy engem is csak szart pucolni, vagy 50°-ba lapokat szortírozni vennének fel. Azért pedig inkább nyugszok itthon a seggemen. :)

Programokért tettem fel a kérdést, nem pedig megélhetési tanácsokért. :)

Köszi

2011. jún. 26. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Protekcióra gondoltál prioritás helyett, ugye? Amúgy szar dolog, hogy nincs pénzed fiatalon, de ha van időd, próbálj meg mindenáron melót szerezni, nem DSZ-en keresztül, érdeklődj minden ismerősödnél, hátha szerencséd van, én is szinte reménytelen keresés után találtam magamnak munkát nyárra. Sok sikert!

18/F

2011. jún. 27. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

én hugom télen mult 16,vége lett a sulinak akkor kezdett munkát keresni,jövő héten kezd,neked a hozzá állásoddal van a baj...

nekem se volt pénzem 16-17 évesen,de szerencsére megvolt a hozzám hasonló haveri köröm,nyár elején felszálltunk jegy nélkül a vonatra egész balcsiig meg se álltunk (150km) esetleg egy vagy két hetente 2 napra haza ugrottunk hogy élünk és virulunk,más nem is gyümölcsöt szedtünk az volt a kaja,borfesztiválokon meg jól berúgtunk az ingyen borból,ilyen bulik meg ömlesztve vannak a csajokkal nagyokat buliztunk,hajnalba meg kilopkodtuk a bódékból a borokat,mer befért a kezünk, kempingekbe bejártunk mosni zuhanyozni,de mindig alakult valahogy fel találtuk magunkat pénz nélkül is,istenem csak egy 2 hétre vissza mehetnék abba az időbe annyira jó lenne

24/f

2011. jún. 27. 00:48
 6/6 A kérdező kommentje:

A Protekció a másik, arra nem is gondoltam! Most, hogy mondod.. A protekcióból is elegem van. Attól még hogy ismerős által kerül be lehet egy szar szemét lopkodós lusta alak. -.-"

Prioritás mint az elsőbbség joga. (Diákmunka)

24/F: Biztosan nagyon jó móka lehetett! De szerintem ez most már nem megjátszható dolog, az én ismerőseim meg ilyenre nem hajlanak, mondjuk én sem annyira. Nekem azért egy minimum biztonság érzet kell. Irigylésre méltó élményeid vannak! :)

2011. jún. 27. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!