Ennek vajon mennyi valóságalapja van?
Semmi valóság alapja nincs. Az agy egyik fő csodája, hogy elraktároz minden emléket amit születésünktől kezdve átélünk, megtapasztalunk. Vannak emlékek amikre sosem emlékezünk (születés, életünk első pár éve stb) Amikor alszunk akkor az álmunkban vagy a vágyainkat vagy félelmeinket vetítjük vissza, vagy egy régi emléket élünk át újra és újra. Ha te sokszor álmodsz ugyanarról a helyről akkor ez azért van, mert vagy sokat voltál ott, és sok az emlék, vagy ez az emlék a legerősebb.
Elárulok neked egy titkot. Minél idősebb leszel, annál élesebbek lesznek az emlékeid, és olyan dolgok is eszedbe jutnak majd ami nem volt sors döntő az életedben, de mégis megélted..Apró emlékek akár kellemes, akár kellemetlen..
Nincs.
Én már számtalanszor voltam olyan helyen álmomban ami csak negatív emlékeket ébresztett bennem, vagy pedig még sosem jártam ott, és az sem lehetséges, hogy voltam csak nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!