Szerintetek ennek mennyi a valóságalapja? =D
Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy egyik napról a másikra egyre jobban butulok. Lassabban jár az agyam, elgondolkozok olyan szavak helyesírásán, amiket régebben gond nélkül leírtam. Szóval nem vagyok csúcsformában. Ilyen tényleg előfordulhat?=D
Köszönöm a válaszokat. =)
16/F
2010. jún. 22. 00:01
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom h gyakori e, de nálam is ez van. :D Én szerintem az öregedés miatt. De te még fiatal vagy, szal nem tudom h neked miért.
20/L
3/7 A kérdező kommentje:
Aha. Az jó. =D
Köszi. =)
2010. jún. 22. 00:05
4/7 anonim válasza:
Szerintem az is elképzelhető, hogy mikor megszületünk egyszerűen mindent tudunk, aztán lassan butulni kezdünk, kompenzáljuk egy kis tanulással a sulikban de megállíthatatlan folyamat. Aztán filozofálgatunk meg minden, majd ahogy öregszünk teljesen megőrülünk.
5/7 anonim válasza:
lehet tul sokat alkoholizálsz:)
de am nekem is szokott ilyen lenni:D 16l
6/7 anonim válasza:
00:08: Akkor te már nagyon öreg lennél, mert amit írtál, az egy egyetemes baromság!
7/7 anonim válasza:
Kérdezőhöz: Szerintem is agytumor. Ha peched van, megéred a szeptemberi iskolakezdést xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!