Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha leszarnak és...

Mit tegyek, ha leszarnak és minden bulit eltitkolnak előlem a "haverjaim"?

Figyelt kérdés
Állandóan ez megy. Most is direkt írtam nekik délután, hogy ha van valami, akkor hívjanak, de nem hívtak, pedig most bent vannak a városban, engem meg szokás szerint "elfelejtettek"... Unom már, hogy évek óta nincs egy igaz barátom se, mindenki csak érdekből barátkozik velem, mert sok holmim van, amit hajlandó vagyok némi "barátságért" cserébe kölcsönadni. De ilyen barátokból nem kérek. Én tegyek meg értük mindent, de ők még a bulikat is eltitkolják előlem. Mi tévő legyek? Hogy szerezzek normális barátokat, akiknek számítok valamicskét?
2009. dec. 21. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, ne ilyenekkel haverkodj és ne ess abba a csapdába, hogy mindenre meghívod őket és csak adsz nekik mert ki fognak használni. Arra meg, hogy barátot találj nincs recept, ha lenne akkor nem lenne ennyi magányos ember. Járj bulizni, konditerembe, sportolj, ilyen helyeken könnyű új ismerősre szert tenni. Sok szerencsét és ne hagyd magad kihasználni.
2009. dec. 21. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hm, hány éves vagy, és merre laksz?
2009. dec. 21. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
sztem ne foglalkozz velük ezek nem barátok
2009. dec. 21. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Azért jó lenne vhogy 'kipuhatolni' h van-e erre vmi okuk, sztem a nyíltság,őszinteség,egyenesség sokkal célravezetőbb lenne. Nem kell velük összeveszned,csak barátkozz másokkal is, és bizonyítsd be h értékesebb vagy mint ők!
2009. dec. 22. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden ok lenne veled, és jó fej lennél biztosan nem hagynának ki a programokból! Ez fix de, nem akarlak bántani ezzel. Csak gondold végig :)Jah és kihasználni ne engedd magad mert az gázz
2009. dec. 22. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond el nekik azt amit érzel.
2009. dec. 31. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!