Már több, mint 2éve szenvedek. Mit lehetne tenni? Az orvosok (szerintem) nagy ívben leszarnak.
Nagyon sajnállak,igen nekem is még a pisi is csípte amikor nagyon kidörzsölődött,és véres is volt a papír amikor megtöröltem.1,5 évig szenvedtem,havonta szinte csak pár nap volt,amikor jobb volt.Most már 3 hónapja teljesen megszűnt a gondom.
Nekem ez segített:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__85753..
Te szegény... mintha csak magamat olvastam volna, ez egy ördögi kör, amiből én is már évek óta próbálnék kiszállni, de hol jobb, hol rosszabb. nálam is úgy kezdődött, hogy hirtelen éles fájdalom a semmiből, majd véres pisilés kínok között, majd urológus, antibió.. aztán ez állandósult, hónapokig a nőgyógyászaton meg az urológián tobzódtam, ide-oda küldözgettek. az akkori pasimmal nekem is tönkrement a kapcsolatom, főleg emiatt. a folyamatos gyulladások miatt nekem állandó kismedencei fájdalmaim voltak, volt, hogy minden napomat egy szem Cataflammal kezdtem. aztán kezdtem lassan ráébredni, hogy szépen lassan pszichoszomatikussá vált a dolog nálam. ezt úgy képzeld el, hogyha csak egy kicsit éreztem, hogy csíp a pisi, perceken belül éreztem, hogy megy fel a lázam és fáj a medencém meg az alhasam egészen a lábamig! akkor azt mondtam, hogy elég, szarok én bele, nem pörgetem magam annyit a dolgon. és láss csodát: jobb lett. nem mondom, hogy tökéletes, de jobb. emellett tőzegáfonya-kapszulát (biboltban kapsz, a Cran-C márkájút kérd, nekem csak az használ a többi nem) szedek, napi 2-3-at, sok vizet iszom, szex előtt-után mindig pisilek, tampon, műszálas bugyi, főleg a tanga, örökre elfelejtve. hűvös időben trikó bugyiba betűrve, télen harisnya nadrág alá. ezeket tudom neked tanácsolni, én is régi motoros vagyok (jövő februárban lesz 3 éve, hogy először kijött ez a szarság). szedd az áfonyát, próbálj kevesebbet pörögni a betegségeden. elcsépelt divatszólam lett, de tényleg fejben dől el nagyon sok minden és ez itt is érvényes!! ha még érdekel valami, írj.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!