Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy az ellentétek vonzzák egymást? Mert szerintem nem igaz, én kin szenvedek ettől!
Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 14:52
1/6 anonim válasza:
Mi is így vagyunk,szerintem csak akkor müködik, ha tudsz folyamatos kompromisszumokat kötni és tűrni. persze Őt is meg kell érteni valahol.Ha szereted menni fog!
2/6 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van!De mi van akkor ha már nem szereted??
2008. nov. 15. 15:09
3/6 anonim válasza:
en tobb, mint 10 eve vagyok egyutt a parommal, es eg es fold vagyunk, en a human, o a real, en az almodozo, o a gyakorlatias..
a főbb dolgokban egyetertunk, a tobbiben pedig kiegeszitjuk egymast, es persze sosem unjuk meg a masikat :)
4/6 anonim válasza:
Az ember természetétől is függ,pl.engem idegesít,ha bizonyos dolgok nem úgy történnek,ahogy én szeretném. Én nem nagyon bírnék ilyen kapcsolatban hosszamosabb ideig élni,mondjuk egy rövid kapcsolatban azért szerintem nagyon jó az ilyen.
5/6 anonim válasza:
Az ellentétek mellett sok közös tulajdonság is kell!
6/6 anonim válasza:
- Viselkedésügyileg általában a másság a nyerő. Egy félénk jobban éri magát egy felszabadultabbal.
- Érdeklődési kör alapján a homogenítás játszik szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!