Szerintetek mi lehet Zsófi és Géza között? Szerintem valamit eltitkolnak előlem. Mit tegyek? Nádor Kinga
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 19:13
3/12 anonim válasza:
Szerintem csapjatok egy oltári nagy gruppent!;):D Csak vegyétek fel és tegyétek fel nCore-ra:D:D
4/12 anonim válasza:
Csak dugtak,semmi egyéb nem történt köztük!Ne tégy semmit,te is lefeküdtél azzal a gazdag pasival a 10 milláért.Azt a pénzt szépen add oda Gézának,hogy új taxit tudjon venni,és ennyi,felejtsd el az egészet.
5/12 A kérdező kommentje:
19:26! Te meg miről beszélsz??? Köztem és az az undorító pasas közt nem történt semmi.
De én azt sem hiszem, hogy köztük is bármi lett volna. Géza nem ilyen... És Zsófi sem tenne velem ilyet, elvégre a legjobb barátnőm.
Kinga
2010. jún. 4. 22:00
6/12 anonim válasza:
de Kinga megteték ha nem hiszed nézd vissza az rtlmost.hu-n
7/12 anonim válasza:
Ha jót akarsz költözz el a Mátyás király térről!!! Magdianyus halála hiábavaló volt! Ugyan úgy kavarják a sz.rt nélküle is, ha nem jobban! Nincs menekvés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/12 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak!Hagyd el Gézát,és költözz hozzám.Már régóta teccel énnekem,és nem bánnád meg ígérem,csak egy kicsit:)
9/12 anonim válasza:
Ezúton küldöm az Aranka szeretlek című dalt Kingának mert szertlek b.szod!!!!! K.váraaaaaa!!!!
10/12 anonim válasza:
kefélnek mint a nyúl,te meg így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!