Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek mi lehet Zsófi és...

Szerintetek mi lehet Zsófi és Géza között? Szerintem valamit eltitkolnak előlem. Mit tegyek? Nádor Kinga

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Há' ez az, lassan má' semmi!
2010. jún. 4. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
SZEXELTEK! :O
2010. jún. 4. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem csapjatok egy oltári nagy gruppent!;):D Csak vegyétek fel és tegyétek fel nCore-ra:D:D
2010. jún. 4. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Csak dugtak,semmi egyéb nem történt köztük!Ne tégy semmit,te is lefeküdtél azzal a gazdag pasival a 10 milláért.Azt a pénzt szépen add oda Gézának,hogy új taxit tudjon venni,és ennyi,felejtsd el az egészet.
2010. jún. 4. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:

19:26! Te meg miről beszélsz??? Köztem és az az undorító pasas közt nem történt semmi.

De én azt sem hiszem, hogy köztük is bármi lett volna. Géza nem ilyen... És Zsófi sem tenne velem ilyet, elvégre a legjobb barátnőm.

Kinga

2010. jún. 4. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
de Kinga megteték ha nem hiszed nézd vissza az rtlmost.hu-n
2010. jún. 4. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz költözz el a Mátyás király térről!!! Magdianyus halála hiábavaló volt! Ugyan úgy kavarják a sz.rt nélküle is, ha nem jobban! Nincs menekvés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 5. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak!Hagyd el Gézát,és költözz hozzám.Már régóta teccel énnekem,és nem bánnád meg ígérem,csak egy kicsit:)
2010. jún. 5. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezúton küldöm az Aranka szeretlek című dalt Kingának mert szertlek b.szod!!!!! K.váraaaaaa!!!!
2010. jún. 5. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:
kefélnek mint a nyúl,te meg így jártál...
2010. jún. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!