Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha vki azt mondja:"nem szóltam...

Ha vki azt mondja:"nem szóltam vissza mert nem akartam vele vitázni. " az szerintetek is inkább a gyávaság jele, h valójában fél a konfrontációtól?

Figyelt kérdés
Miért nem áll ki a többség magáért?Anno én is olyan voltam, de rájöttem a békéért nem fizethet az önbecsüléséve az ember!Amióta visszaszólok sokkal jobb!
2009. dec. 21. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez helyzet függő.Erre nincs általános igazság.Helyzet függő.Munkahelyen elkerülhetetlen(ahol kettőnél többen dolgoznak),hogy sose legyen konfrontálódás de ha mindenkivel összeveszel sok haragosod lesz és az nem jó.Minden szituba nem tudja megvédeni magát az ember.Mindenkinél vannak erősebbek.Nem fizikálisan értettem.Fogadd el magad!
2011. nov. 2. 17:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Verbális önvédelem!Letölthető
2011. nov. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!