Ha vki azt mondja:"nem szóltam vissza mert nem akartam vele vitázni. " az szerintetek is inkább a gyávaság jele, h valójában fél a konfrontációtól?
Bizonyos szituációban lehet akár gyávaság is. De velem is előfordult már, hogy inkább nem szóltam vissza, ne legyen vita a dologból, mert ismertem annyira azt az embert, akinek visszaszólhattam volna, hogy túl korlátolt ahhoz, hogy értelmesen, normálisan lehessen vele beszélgetni. Arra a szintre pedig senki kedvéért nem süllyedek le, hogy egy habzó szájú egyénnel próbáljak eszmét cserélni. Még akkor sem, ha netán ez valakinek gyáva dolognak jön le.
20/N
"...de rájöttem a békéért nem fizethet az önbecsülésével az ember..."
Ez hülyeség. Nehogymár attól legyen béke, hogy leugatsz valakit. Nekem az egyik munkatársam ilyen mint te. Szó szerint mindenki utálja, egyedül él, a férje elhagyta, mert az utolsó 5 évben csak kritizálni tudta. Ezt ő mondta. A két lánya 250 km-re menekült előle, egyedül él a palotájában, se kutyája, se macskája nincsen. Soha semmi nem számít neki, csak a saját önző kis véleménye, és, hogy az övé legyen az utolsó szó. Ráhagyjuk, és szánjuk, a háta mögött meg jól kinevetjük. Ha ő ettől érzi a szánalmas kis életét boldognak, akkor hajrá. És egyébként tényleg: Okos enged, szamár szenved.
Döntsd el, hogy melyikhez akarsz tartozni.
Amit idézőjelbe tettél azt nem én találtam ki, egy nagy gondolkodó mondta.
Egyébként én nem az alpári leugatásról beszélek, hanem arról, h szépen diplomatikusan le kell álítani aki tiszteletlen.De sokan ezt nem merik.
Valakivel lehet beszélgetni,valakivel csak veszekedni.
Volt egy pasim akinek a nővérével utáltam szót váltani mert 10 mondat után fölemeli a hangját alpári módon.Az ilyet ott kell hagyni vagy levegőnek nézni magyarul faképnél hagyni.A szomszédunk is ilyen .Nehéz elviselni.Vannak olyan veszekedős típusú emberek.Szerintem az ilyet másképp nem lehet kezelni.Vagy átlátsz rajta vagy igazat adsz mindenbe.,,Igen" ,,Aha" ,,Ja" ,,hmm" ,,értem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!