Mit tennél ha egy napra az ellenkező nem testében ébrednél és egy napot úgy kellene leélned?
Figyelt kérdés
Mit tennél ha egy nap nőként férfi testben vagy férfiként női testben ébrednél és egy napodat úgy kellene eltöltened? Tudom elviekben lehetetlen, de játszunk csak el a gondolattal!2009. dec. 21. 19:25
11/14 anonim válasza:
én lány vagyok
egész nap hugyozni járnék meg maszturbálnék különféle módokon :D
12/14 anonim válasza:
fogdosnám a cicimet, meg leszbigruppeneznék :)
13/14 anonim válasza:
lány vagyok...:)
egész nap csajoznék,dugnék..na meg maszturbálnék:D lányként is maszturbálok de biztos vagyok benne hogy fiúként egész más és könnyebb maszturbálni-könnyebb kielégülni:S:P
14/14 anonim válasza:
Áh én kiélvezném ha fiú lennék :DD Mindig is fiú akartam lenni / ne nézetek hülyének XD/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!