Mit tennél ha egy napra az ellenkező nem testében ébrednél és egy napot úgy kellene leélned?
Figyelt kérdés
Mit tennél ha egy nap nőként férfi testben vagy férfiként női testben ébrednél és egy napodat úgy kellene eltöltened? Tudom elviekben lehetetlen, de játszunk csak el a gondolattal!2009. dec. 21. 19:25
1/14 anonim válasza:
21/F
Darth Vader
én összejönnék egy szép leszbikus lánnyal :)
2/14 anonim válasza:
Osztom az első válaszoló véleményét :)
26F
3/14 anonim válasza:
Hát én se fiút keresnék. Talán leszbi grupp. 32/f
4/14 anonim válasza:
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...hát én lány vagyok...de bánom,hogy nem születtem férfinek.Egy napig?Kötelességek,következmények nélkül élnék,felelőtlenül:)HMMMMMMM.......:):):):):):):):):)
5/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, és ha fiú lehetnék, tuti hogy egy csomó csajt megdugnék vmi buliban, meg egész nap kényeztetném magam:D
6/14 anonim válasza:
Fiú vagyok, és valami formás csaj testébe. Egész nap fogdosnám magam. =D
7/14 anonim válasza:
Sztem dugnék.. :D Egész nap. Mindig is érdekelt milyen lehetne egy lánnyal.. :D De mivel fiú párti vagyok sose tettem meg.
Milyen lehet beszívva szexelni??! Tuti kipróbálnám.. :D
8/14 anonim válasza:
Nagyon érdekel, milyen lehet férfi testtel élni, lapos, izmos mellkassal, 2 mandarinnal és 1 banánnal a lábak között, ezért biztos, hogy egész nap vizsgálgatnám és kényeztetném magam. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem 1 napba nem nagyon férne bele, hogy "egy csomó csajt...", amikor van, akinek egész életére jut 1 vagy 2 nő.
9/14 anonim válasza:
első dolog lenne,hogy fogdosnám magam és megnézném milyen kiverni :D
10/14 anonim válasza:
elmennék vandálkodni, kiverném magamnak, jól beszivnék, leinnám magam és egy discoba megb@sznék minden k.rvát és egyszerre 8 csajom lenne xD több nemjut eszembe xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!