Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nem tudom...

Miért van az, hogy nem tudom elviselni ha valaki iszik, de azt eltudom aki drogozik?

Figyelt kérdés
Apám alkoholista ez miatt sok rossz dolgon mentem keresztül amit sose felejtek el..Ezért pl ha a barátom becsíp a piától és látszik rajta,akkor már elkezdek távolodni tőle,undorodok tőle,megjegyzem,hogy látszik,hogy van benne pia...De aki drogozik és mellettem csinálja,legyen az fű vagy speed vagy extasy nem szólok be se semmi max kiröhögöm..De aki piál és látszik,hogy bizonytalan a járása vagy beszélni alig tud vagy bármi menekülök tőle,nem tudom elviselni... Párszor a 18 év alatt én is ittam bevallom.Nem sűrűn,volt,hogy egyszer nagyon berúgtam de ennyi.. Fűt meg a speedet is kipróbáltam de ennyi,amit rendszeresen csinálok az a cigizés.. Csak nem tudom megérteni,hogy miért nem tudom elviselni azt aki iszik,de azt meg eltudom aki drogozik...
2014. ápr. 13. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja, az biztos, hogy feltétlenül nincs szüksége külső szerekre senkinek, meg nem is azt mondom, hogyha egyszer kipróbálod az LSD-t akkor bumm, megvilágosodsz. De szerintem azért összességében nagyon alá van becsülve és félre van ismerve a tudatmódosítás, mint olyan. Sokkal több potenciál van benne, mint ahogy azt a köztudat tartja és egész biztos, hogy annyival elintézni a témát, hogy "a drog rossz és kész" egyszerűen butaság. De akinek nem jön be, annak nem jön be, tökéletesen megértem. Régen én is így gondolkodtam egyébként :)
2014. ápr. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!