Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van meg innen kiut egy ilyen...

Van meg innen kiut egy ilyen fiatalnak? Erdemes nem feladni?

Figyelt kérdés

Olyannak aki:

Maganyos,szemelyisegzavaros,depis,nincsenek baratai,soha nem volt meg parkapcsolata pedig szeretett volna.Nemreg kirugtak a munkahelyerol mert az elejen nem jol teljesitett aztan hiaba jott bele nem vettek figyelembe.A munkahelyen is kikozositettek.

Nagyon vagyik mar arra h legyenek baratai boldog legyen,de nem jon ossze...

Kapott mar sok fele tanacsot,de igazi megoldast egyik sem hozott...

Koszonom. :)

2014. ápr. 5. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami hasonló van velem is. Magányos vagyok, kapcsolatom nem volt, a munkahelyeken nem tudom megállni a helyem. Nem volt egy olyan hely ahová szerettem volna menni, szerettem volna csinálni és meg lettek volna elégedve velem. Úgy alakul, hogy mindig mindenhonnan a tervezettnél hamarabb eljövök. Tanácsokkal amiket kaptam már Dunát lehetne rekeszteni, de úgy igazán egyik sem segített. Nem tudom mi segítene rajtam, gyakorlatilag egész eddigi életmeben ilyen voltam. Néha rámtör a rossz hangulat, de még sok évnyi szívás után is hiszem, hogy egyszer eljön a boldog élet és egy szerencsés véletlen folytán lesz végre barátnőm. Kívánom magunknak, hogy a jövőben legalább annyi jó dolog történnyen velünk, amelyek feledtetni tudják és kompenzálják a velünk történő rossz dolgokat. :) Bármennyire nehéz, soha ne adjuk fel!
2014. ápr. 6. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kéne tanulnod szeretni, és barátkozz ahol csak lehet. Ne akarj igaz barátot, meg nagy szerelmet, de próbálj tartalmas kapcsolatokra törekedni, aztán alakulnak a dolgok.
2014. ápr. 6. 10:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo: Sajnalom...:( Azert koszonom a batoritast es en is ugyanezt kivanom mindkettonknek. :)

2-es Valaszolo:szeretni tudok csak nem szerelembol...

2014. ápr. 6. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Magadat kéne értékelni ,nem mások mögé bújni és ezt nem rossz indulattal mondom.

Társaságot keress,ne barátokat,mert egy jó közösségben akad barát is előbb-utóbb.

Persze,hogy érdemes nem feladni.

Végezz karitatív munkát,akkor megtanulod értékelni,hogy vannak igazán nehéz sorsok.Olvass sokat,szélesítsd a látóköröd,használd ki azt amiből neked jutott.

Menj túrázni,bringázni,kutyát sétáltatni,amid van élj vele!!ne görcsösen ragaszkodj és tervezz,legyél spontán.Adj másoknak,amit tudsz,minél többet adsz,annál többet kapsz vissza!És legyen szép napod!Minden nap:)

2014. ápr. 18. 07:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolso:

Nem bujok senki moge. :)

Nagyon koszonom a batoritast. :) Igyekszem is csak kene vmi ami kihuz ebbol az allapotbol...

2014. ápr. 19. 19:02
 6/6 anonim válasza:
Nekem is tanacsoljak, setaljak nagyokat, hiszen itt a jo ido.Ne mindig itt uldogeljek a lakasban, mert itt csak gondolkozom es nem jo egyedul.
2014. ápr. 26. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!