Egy nő nőiesebb, ha kevés az önbizalma? Vagy inkább attól nőiesebb, ha sok van neki?
Szerintem ha sok önbizalma van. Ergo: én nem vagyok nőies.
20/L
"japánok ezt vmi beteg szintre emelték" -ezt hogy érted? Tudom,hogy most nagy divat az anime,meg a japánok,meg ilyenek,de ezek önbizalom hiányos lánykákról szólnak,vagy mi? :D Hol lehet ilyet megnézni?
(Amúgy továbbra is a fenti kérdés a lényeg:))
Ahogy én látom, japánoknál ez valami kultúrális dolog, és nagyon régi. Ezt vitték át az anime-kba is, az önbizalomhiányos lánykákról rögtön ez ugrott be. Az a fajta karakter, aki visszahúzódó, szégyenlős és extrém módon alábecsüli magát. Erre gondoltam, amikor a japánokat emlegettem.
Egyébként én azt hittem/hiszem, hogy a többség (mármint a férfiak többsége) ezt tartja nőiesnek, nem pedig a nadrágot hordani akaró (átvitt értelemben persze) magabiztos nőket, de ezt majd még valaki biztos megcáfolja vagy megerősíti. Én továbbra is tartom a véleményem, hogy a nőiesség nem ezen múlik. Vagy lehet, hogy ez kétféle nőiesség, nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!