Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy nő nőiesebb, ha kevés az...

Egy nő nőiesebb, ha kevés az önbizalma? Vagy inkább attól nőiesebb, ha sok van neki?

Figyelt kérdés
A köztes állapotot most vegyük ki a számításból :) (mármint attól nem leszek okosabb,ha azt írjátok,hogy az arany középút a legjobb,mivel valószínűleg a legtöbb dologgal ez így van)
2009. dec. 18. 21:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mi tesz egy nőt "nőiessé"?
2009. dec. 18. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha sok önbizalma van. Ergo: én nem vagyok nőies.

20/L

2009. dec. 18. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevés van, akkor az a szerény jókislány (japánok ezt vmi beteg szintre emelték :) ), ha meg sok van, akkor meg femme fatale. Mindegyik nőies csak másképp. De szerintem ez a két példa nem az önbizalomtól vagy annak a hiányától nőies.
2009. dec. 18. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:

"japánok ezt vmi beteg szintre emelték" -ezt hogy érted? Tudom,hogy most nagy divat az anime,meg a japánok,meg ilyenek,de ezek önbizalom hiányos lánykákról szólnak,vagy mi? :D Hol lehet ilyet megnézni?

(Amúgy továbbra is a fenti kérdés a lényeg:))

2009. dec. 18. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én látom, japánoknál ez valami kultúrális dolog, és nagyon régi. Ezt vitték át az anime-kba is, az önbizalomhiányos lánykákról rögtön ez ugrott be. Az a fajta karakter, aki visszahúzódó, szégyenlős és extrém módon alábecsüli magát. Erre gondoltam, amikor a japánokat emlegettem.

Egyébként én azt hittem/hiszem, hogy a többség (mármint a férfiak többsége) ezt tartja nőiesnek, nem pedig a nadrágot hordani akaró (átvitt értelemben persze) magabiztos nőket, de ezt majd még valaki biztos megcáfolja vagy megerősíti. Én továbbra is tartom a véleményem, hogy a nőiesség nem ezen múlik. Vagy lehet, hogy ez kétféle nőiesség, nemtom.

2009. dec. 19. 02:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem ezen múlik a nőies kisugárzás, de ha túl sok van neki, az engem jobban taszít, mintha túl kevés lenne, szóval ha csak e közül a kettő közül lehet választani, inkább legyen kevés.
2009. dec. 19. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!