A tesoómnak semmi de semmi önbizalma nincs, hogy segíthetnék?
Figyelt kérdés
Ő beletörődött abba, hogy nem néz jól ki (ez egyébként nemigaz de ő így látja) és kész. De én nem fogok. De mit tehetnék ?2010. máj. 10. 20:59
1/4 anonim válasza:
Dícsérd a ruháit,a haját,a cipőjét,a bőrszínét(napozás után).Megfog jönni ettől az önbizalma.És mondd neki,hogy nyugottan higyje(mert így van),hogy amit tesz,az jó,és ahogy teszi,az is jó.:D
2/4 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, próbáltam, erre annyit mondott, hogy tudja ő hogy mi a helyzet :S
2010. máj. 11. 13:59
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok a tesómmal, teljesen önbizalom hiányos. Nem tudom hány éves a testvéred, de mondjuk a tesóm most 19. Összejött most egy sráccal, és hát sokat beszélgettem vele és mondta h ez szerinte is így van ás megpróbál rajta változtatni, és segíteni neki. És amikor utoljára beszéltünk azt mondta h most már kezd megnyílni neki és hogy most már nem annyira vissza fogott. Amúgy a tesóm és nagyon szép lány, jó tanuló, iszonyatosan jól táncol és rajzol. Szóval a lényeg amit ki akartam hozni belőle hogyha idősebb, akkor szervezz be neki valami jó srácot aki, tényleg szereti és be is jön neki. Ha meg fiatalabb, akkor azt javasolnál hogy küld el táncolni. Tapasztalatból tudom a közösségben sokkal több önbizalmat kaphat. És a tánc során még jól is érzi magát. És ha szorgalmas akkor majd hallja az emberektől hogy milyen jó volt és ez is segít neki. Meg sok embertől hallottam már hogy a tánc valóban jó az önbizalomnak. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó ötlet is lenne, ha a tesóm nem lenne fiu, és nem utálna táncolni. :P fiu és 23 éves. én nemigazán ismerek nagyobb csajokat, ugyhogy beszervezni neki semmit nem tudok (6 év van köztünk)...:S
2010. máj. 12. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!