Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok találni olyan...

Miért nem tudok találni olyan lányt a környezetemben, aki megfelelne belsőleg is?

Figyelt kérdés
18 leszek pár hónap múlva, és még életemben nem találkoztam olyan lánnyal, akit eltudnék képzelni páromnak, úgy, hogy belsőleg is megfelel. Vannak szép lányok, akikkel több, mint valószínű kölcsönös a vonzódás, de szegények meg sem közelítik azt a "szintet", amit elvárnék. Ne nézzen már egész nap sorozatokat, meg ValóVilág fajta műsorokat, vagy van olyan, akiből csak azért ábrándultam ki, mert kinevetett egy fiút, hogy, hogy néz ki, direkt nekem mondva, hogy mennyire csúnya. Kavartam olyan lánnyal, akinek halvány gőze nem volt 16 évesen, hogy hogyan képzeli el jövőjét, még a munkát sem tudta, teljesen céltalanul él, még kedvenc zenét sem tudott megnevezni. Volt olyan, aki csak szimplán leváltott a kavarás közben egy 6 évvel idősebb palira. Volt olyan, aki kitalált dolgokat, azért, hogy mások azt higgyék, hogy együtt vagyunk, igaz, ott is volt egy kis kavarás, de semmi komoly, és aztán megsértődött minden kis hülyeségen. Még olyan lánnyal sem találkoztam, akivel igazán eltudtam volna beszélgetni, akár mélyebb dolgokról is. Akinél felhoztam ilyen témát, csak simán igen-nem, vagy nem is válaszolt.. Nem is volt még párkapcsolatom, pedig lassan 18 leszek, és bosszantó. Nincs a külsőmmel gond visszajelzések alapján, sőt. Ahogy telik az idő, úgy viszont az önbizalom fogy, főleg ezért, mert mások 14 évesen kezdték, én meg azt sem tudom milyen megölelni egy lányt.(Max anyámat.) Idősebb lányok lehet, hogy érettebbek fejben, de hozzájuk én fiatal vagyok. Igazából már nem is keresek olyan lányt, aki megfelelő fejben, és belsőleg, és nem csúnya, várom a sültgalambot, igaz, ez reménytelen tudom, de, ha a lányok 95%-a ilyen akkor mit is érek a keresgéléssel?
2014. márc. 31. 21:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy én nem. :/
2014. ápr. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!