Miért nem tudok találni olyan lányt a környezetemben, aki megfelelne belsőleg is?
Azért egy-két alkalommal elég horribilis elvárásaid vannak a lányokkal.
"Ne nézzen már egész nap sorozatokat, meg ValóVilág fajta műsorokat"
Most ez olyan, mintha azért dobna ki a barátnőd a frászba, mert Call of Dutyzol napi 1 órát este elalvás előtt. Meg az miért baj, ha egész nap sorozatokat néz? Vannak tök jó sorozatok, nagyon sok lány azokkal üti el az időt. Ők nem számítógépes játékokkal játszanak meg hasonlók, hanem ezt csinálják.
"Kavartam olyan lánnyal, akinek halvány gőze nem volt 16 évesen, hogy hogyan képzeli el jövőjét, még a munkát sem tudta, "
Hát, most őszintén, a mai világban a jövőbeli elképzeléseid inkább álomnak számítanak, mint támpontnak. Én sem döntöttem el hogy mi akarok lenni 17 évesen, nagyon szívesen lennék erdész, de mennyiben fogadunk, hogy a végén teljesen más lesz belőle, mert úgy alakul?
Tehát szerintem azért nem találsz ilyen lányt, mert túl nagyok és szerintem részben hülyeségek is az elvárásaid. A sorozatos csaj meg aki nem tudta hogy mi lesz felnőtt korában, az valószínűleg 2 teljesen normális csaj volt. A többi az idióta volt, azt elismerem. Ez az én véleményem.
1:
Én kérdezővel ellentétben nem tartom népbutítónak ezeket a műsorokat, sorozatokat (ha a VV-ot említette, akkor sorozatok alatt is ilyen Barátok Közt színvonalúakat érthette), mert ezek létező igényeket elégítenek ki, nem ezektől buta a nép, hanem mert buta, ezért ezekre van igénye, a kereskedelmi csatornák csak kiszolgálják az igényt.
Viszont jól teszi, hogy kerüli az ilyen csajokat, mert egyrészt valószínűleg nincsenek vele egy értelmi szinten, és a közös témájuk is kevés van. Ezek hosszútávon csak gondot okoznak. Szépen hangzik, hogy egészen eltérő társadalmi csoportok között is lehet tartós kapcsolat, de a valóságban ezek ritkán működnek jól.
Azt sem gondolom, hogy irreális elvárás lenne, hogy valakinek 18 évesen legyen jövőképe. Nyilván nincs semmi sem kőbe vésve, még változhatnak az elképzelései, de ha még semmi elképzelése nincs, akkor mégis mit fogott fel az élete első 18 évében a világról? Az ilyeneknek általában érdeklődési köre sincs, mert ha lenne, akkor már legalább az kiindulási alap lehetne. Szerintem teljesen reális elvárás az is, hogy ne legyen üres az a lány, akivel össze szeretne jönni.
Egyébként ha ilyen irreálisak ezek az elvárások, akkor nekem miért sikerült olyan lányt találnom, aki megfelel többek közt ezeknek?
Mert túl nagy arc vagy.
Erről van egy történetem.
Egy öreg ember beszélget a pszichológussal:
- Mindig egyedül élt?
- Igen, de egész életemben a tökéletes nőt kerestem.
- És nem találta meg?
- De igen, megtaláltam húsz évvel ezelőtt.
- És akkor miért nincsenek együtt?
- Mert ő meg a tökéletes férfit kereste...
7:
Mióta irreális elvárás, hogy ne legyen üresfejű liba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!