Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok találni olyan...

Miért nem tudok találni olyan lányt a környezetemben, aki megfelelne belsőleg is?

Figyelt kérdés
18 leszek pár hónap múlva, és még életemben nem találkoztam olyan lánnyal, akit eltudnék képzelni páromnak, úgy, hogy belsőleg is megfelel. Vannak szép lányok, akikkel több, mint valószínű kölcsönös a vonzódás, de szegények meg sem közelítik azt a "szintet", amit elvárnék. Ne nézzen már egész nap sorozatokat, meg ValóVilág fajta műsorokat, vagy van olyan, akiből csak azért ábrándultam ki, mert kinevetett egy fiút, hogy, hogy néz ki, direkt nekem mondva, hogy mennyire csúnya. Kavartam olyan lánnyal, akinek halvány gőze nem volt 16 évesen, hogy hogyan képzeli el jövőjét, még a munkát sem tudta, teljesen céltalanul él, még kedvenc zenét sem tudott megnevezni. Volt olyan, aki csak szimplán leváltott a kavarás közben egy 6 évvel idősebb palira. Volt olyan, aki kitalált dolgokat, azért, hogy mások azt higgyék, hogy együtt vagyunk, igaz, ott is volt egy kis kavarás, de semmi komoly, és aztán megsértődött minden kis hülyeségen. Még olyan lánnyal sem találkoztam, akivel igazán eltudtam volna beszélgetni, akár mélyebb dolgokról is. Akinél felhoztam ilyen témát, csak simán igen-nem, vagy nem is válaszolt.. Nem is volt még párkapcsolatom, pedig lassan 18 leszek, és bosszantó. Nincs a külsőmmel gond visszajelzések alapján, sőt. Ahogy telik az idő, úgy viszont az önbizalom fogy, főleg ezért, mert mások 14 évesen kezdték, én meg azt sem tudom milyen megölelni egy lányt.(Max anyámat.) Idősebb lányok lehet, hogy érettebbek fejben, de hozzájuk én fiatal vagyok. Igazából már nem is keresek olyan lányt, aki megfelelő fejben, és belsőleg, és nem csúnya, várom a sültgalambot, igaz, ez reménytelen tudom, de, ha a lányok 95%-a ilyen akkor mit is érek a keresgéléssel?
2014. márc. 31. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azért egy-két alkalommal elég horribilis elvárásaid vannak a lányokkal.

"Ne nézzen már egész nap sorozatokat, meg ValóVilág fajta műsorokat"

Most ez olyan, mintha azért dobna ki a barátnőd a frászba, mert Call of Dutyzol napi 1 órát este elalvás előtt. Meg az miért baj, ha egész nap sorozatokat néz? Vannak tök jó sorozatok, nagyon sok lány azokkal üti el az időt. Ők nem számítógépes játékokkal játszanak meg hasonlók, hanem ezt csinálják.

"Kavartam olyan lánnyal, akinek halvány gőze nem volt 16 évesen, hogy hogyan képzeli el jövőjét, még a munkát sem tudta, "

Hát, most őszintén, a mai világban a jövőbeli elképzeléseid inkább álomnak számítanak, mint támpontnak. Én sem döntöttem el hogy mi akarok lenni 17 évesen, nagyon szívesen lennék erdész, de mennyiben fogadunk, hogy a végén teljesen más lesz belőle, mert úgy alakul?

Tehát szerintem azért nem találsz ilyen lányt, mert túl nagyok és szerintem részben hülyeségek is az elvárásaid. A sorozatos csaj meg aki nem tudta hogy mi lesz felnőtt korában, az valószínűleg 2 teljesen normális csaj volt. A többi az idióta volt, azt elismerem. Ez az én véleményem.

2014. márc. 31. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
vanna ilyen lányok, csak lehet, hogy nem miniszoknyába és magssarkúba
2014. márc. 31. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Idővel megtalálod te is aki hozzád való. Lehet hogy olyan lesz amilyet te most elképzelsz, de lehet hogy erre nagyon sok évet kell még várnod. Az is lehet hogy megismersz egy elsőre nem szimpi csajt aki végül majd mégis megtetszik és együtt nézitek majd az agyrohasztó sorozatokat. Bármi megeshet, 18 éves vagy, marha fiatal, nem késtél még le semmiről. A lényeg hogy ismerkedj, és ne ítélj elsőre.
2014. márc. 31. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
rossz helyen keresed. szerintem az alap, hogy egy értelmes ember azért külsőre és az alapján hogy a lány hol mozog miyen barátai vannak meg lehet ítélni hogy kb. milyen. tehát ha valami szórakozóhelyen találsz egy műszempillás csajt, az valószínű valóvilágot néz, de aki mondjuk művész vagy sportol, stb. az nem feltétlen ilyen
2014. márc. 31. 22:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem nagy elvárás, hogy ne nézze azt a népbutító VV-t, meg hasonló marhaságokat. Nézzen sorozatot, de akkor ne a tudatosan hülyítő RTL meg TV2 stb gyökérségeit. Vannak neten 10x értelmesebb, tanulságos sorozatok a Maricruz meg Seherezádé meg mik vannak még, tehát ezeknél. Látszik az egészen, hogy csak azért adják le, hogy elteljen az idő az életében, aki nézi. Az pedig, hogy legalább elképzelem ,hogy kb hol akarok elhelyezkedni, miért nagy elvárás? Én már 12 évesen tudtam kb, hogy mit szeretek, és mit akarok majd csinálni, de ő még kedvenc zenefajtát sem tudott mondani. :/
2014. ápr. 1. 05:30
 6/11 anonim ***** válasza:

1:

Én kérdezővel ellentétben nem tartom népbutítónak ezeket a műsorokat, sorozatokat (ha a VV-ot említette, akkor sorozatok alatt is ilyen Barátok Közt színvonalúakat érthette), mert ezek létező igényeket elégítenek ki, nem ezektől buta a nép, hanem mert buta, ezért ezekre van igénye, a kereskedelmi csatornák csak kiszolgálják az igényt.

Viszont jól teszi, hogy kerüli az ilyen csajokat, mert egyrészt valószínűleg nincsenek vele egy értelmi szinten, és a közös témájuk is kevés van. Ezek hosszútávon csak gondot okoznak. Szépen hangzik, hogy egészen eltérő társadalmi csoportok között is lehet tartós kapcsolat, de a valóságban ezek ritkán működnek jól.

Azt sem gondolom, hogy irreális elvárás lenne, hogy valakinek 18 évesen legyen jövőképe. Nyilván nincs semmi sem kőbe vésve, még változhatnak az elképzelései, de ha még semmi elképzelése nincs, akkor mégis mit fogott fel az élete első 18 évében a világról? Az ilyeneknek általában érdeklődési köre sincs, mert ha lenne, akkor már legalább az kiindulási alap lehetne. Szerintem teljesen reális elvárás az is, hogy ne legyen üres az a lány, akivel össze szeretne jönni.

Egyébként ha ilyen irreálisak ezek az elvárások, akkor nekem miért sikerült olyan lányt találnom, aki megfelel többek közt ezeknek?

2014. ápr. 1. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert túl nagy arc vagy.

Erről van egy történetem.

Egy öreg ember beszélget a pszichológussal:

- Mindig egyedül élt?

- Igen, de egész életemben a tökéletes nőt kerestem.

- És nem találta meg?

- De igen, megtaláltam húsz évvel ezelőtt.

- És akkor miért nincsenek együtt?

- Mert ő meg a tökéletes férfit kereste...

2014. ápr. 1. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:

7:

Mióta irreális elvárás, hogy ne legyen üresfejű liba?

2014. ápr. 1. 12:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl nagy arc. Önbecsülésem megvan, de önbizalmam kevésbé. Tudom, tökéleteset nem fogok soha találni, de mégsem irreálisak az elvárások, ahogy előttem írták, hogy neki sikerült.
2014. ápr. 1. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Érthető, amit írsz. Én is azt tapasztalom, hogy a lányok 70-80%-a sötét, buta liba. Megdugni jó őket, de komoly kapcsolatra alkalmatlanok. Egyszerű a képlet, a maradék 20-30%-ot kell keresni. Annyira nem lehetetlen küldetés, én ismerek ebbe, a kisebbségbe tartozó lányokat is.
2014. ápr. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!