Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy nem tudok...

Miért van az hogy nem tudok barátkozni? 12/L

Figyelt kérdés

Nyáron voltam egy táborba, ahol egész jó társaság volt nem mondhatnám hogy bunkók voltak ,mindenki jól összebarátkozott a másikkal nekem nem sikerült egyáltalán, mondjuk volt hogy már aki is gúnyolt amiatt hogy nem tudok barátkozni .

A suliban vannak barátaim ,egész jó a kapcsim velük.

De mivel okos is vagyok elég sokat járok versenyre és csak egyedül vagyok az osztályból ezeken a versenyeken .

És nem merek megszólalni úgy érzem hogy nekem nincs mit mondani és így soha nem tudtam összeszedni más barátot az osztálytársaimon kívül:$ valaki aki tud akkor segítsen vagy adjon valamilyen tanácsot :)

2014. márc. 31. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:

A legfontosabb dolog, hogy ne stresszeld magad, mert az visszafog. Nem mindenki olyan természetű, hogy gyorsan barátkozik. De az elmondásod alapján tudsz barátkozni, csak időre van szükséged hozzá. Mivel jótanuló vagy, szeretsz pontos információkat tudni, talán ez a pontosság késztet arra, hogy megfontolt legyél. Nem baj, ha nincs sok barátod, inkább kevés legyen, de igazi.

Én sem vagyok nagy barátkozó típus, de nem érzem rosszul magam. Komoly barátság kevés emberhez fűz,de sok jó ismerősöm van.

A barátsá mindig két emberen múlik, te lassan barátkozol,de úgy gondolom, hogy tartós barátságaid vannak, lesznek. Ne idegeskedj, a megértő, türelmes emberek majd előkerülnek idővel. Minek egy hirtelen barátságszerű viszony, ami hamar feledésbe merül?

Társaságban ne erőlködj, mert érződik. Ne beszélj a tanulásról, mert vagy hivalkodónak, vagy "vizsgáztatónak" néznek. Esetleg kérj tanácsot olyasmiben, amire amúgy tudod a helyes válasut, de ezzel a másik, a válaszoló fontosságát ismered el, ezért ő "hálás" neked.

2014. ápr. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!