Hogyan tanuljak meg ismerkedni, barátkozni?
Észrevettem, hogy kb két havonta amikor hazajövök a szülővárosomba egy, max két ember van akit felhívok, hogy "hello mit csinálsz?"...pedig rengetek embert ismerek (természetesen ők sem hívnak). Amikor összefutunk a városban mindig érdeklődünk egymás felől, esetleg beülünk egy kávéra, de ennyi. Két emberen kívül, senkivel sem tartom a kapcsolatot. Új emberekkel nagyon nehezen ismerkedek. Tulajdonképpen csak azok a barátaim vannak akikkel felnőttem, újakat nem erőst tudtam szerezni. Ez leginkább azért zavar mert a lányok terén is ilyen nehezen megy az ismerkedés, pedig már 23 éves vagyok.
Kicsit szégyellem, de meg kell kérdezzem, hogy hogyan kell barátkozni? Eddig nem érdekeltek az emberi kapcsolatok, nem tudom senkinek sem a születésnapjának a dátumát, a testvéremnek vért izzadva sikerült karácsonyra valami ajándékot venni, mert egyszerűen nem tudom, hogy mi kéne vagy mi tetszik neki. Most kezdem észrevenni, hogy mennyire elhanyagoltam körülöttem mindenkit...nem viselkedtem senkivel sem csúnyán, még mielőtt félreértené valaki...csak az a figyelmesség hiányzik belőlem.
Ne azt várd hogy ők hívjanak fel, vagy el valahova, te menj oda hozzájuk, és beszélgessetek valami témáról, kérdezd meg hogy van a családja, ő maga meg ilyenek. A lányokkal is ez a helyzet.
Én idén mentem gimnáziumba, senki nem ismert senkit, azt csináltam mint amit leírtam: leültem mellé, megkérdeztem hogy van, elhívtam magamhoz. Azóta vagy 10-szer mentünk át egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!