Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék barátkozni?

Hogyan tudnék barátkozni?

Figyelt kérdés
nem vagyok már kiskamasz, de mégsem megy a barátkozás. 30 éves kétgyerekes anyuka vagyok. Az elmúlt 6 évemet kitöltötték a gyerekek. Szinte semmi mást nem csináltam csak velük voltam. Ezer éve nem volt olyan hogy barátnőm. Valamikor még a középiskolában volt utoljára. Ahogy a sulit elvégeztem a munkahelyemen én votlam egyetlen nő, a pasikkal pedig jól kijöttem. Ők is a barátaim voltak. De egyszerűen úgy érzem magam mint aki fordítva van bekötve: férfiakkal könnyen barátkozom a nőkkel viszont sehogy sem. Nőkkel szemben nem tudom magamat adni, ideges vagyok, agyalok hogy most mit kéne szólni hogy egyáltalán észrevegyenek. Most pl alig vártam hogy elkezdődjön az ovi, hátha tudok barátkozni, de nem megy. Láttam egy két emberen hogy talán szimpi vagyok nekik, de nem tudok mit szólni hozzájuk. Teljesen leblokkolok. Vagy ha beszélek hülyeségeket mondok és már nem is vagyok szimpi nekik. Vagy nekem már nem lesz soha igazi barátnőm? olyan mint iskolában, akivel kibeszéljük a dolgainkat és együtt nevetgélünk meg ilyenek?
2013. okt. 2. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Járjál valamilyen klubba. Biztos vannak olyan helyek a te városodban is klubok.
2013. okt. 2. 09:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, van kismama klub, meg baba mama klub, meg babamasszázs de azok már régóta járnak összeszokott csapat akik még terhesek is egyszerre voltak, a városban is együtt szoktak sétálni babakocsit tolni. Ők hozzájuk nem tudnék csatlakozni. Ott még jobban görcsölnék. A fiam amúgy is egy örökmozgó ő nem olyan szőnyegen üldögélős játszós gyerek rá mindig figyelni kell, akkor nem igazán tudok beszélgetni másokkal. :) kis örökmozgó.
2013. okt. 2. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár nekem nincs gyerekem, de ugyanígy vagyok, mint te. Férfiakkal megy a barátkozás, nőkkel nem. Mindenhol összeszokott kis klikkek vannak. Ráadásul én most költöztem új városba. Merre laksz?
2013. okt. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!