Zavarodott vagyok, de mitől? Egyáltalán mi ez az egész?
Figyelt kérdés
Már körülbelül 6-7 éve nem érzek szerelmet, az érzelmeim pedig az utóbbi 4 évben váltak homályossá, tehát itt arra gondolok, hogy nem érzek érzelmeket, gyakorlatilag amikor bármilyen érzelem keletkezhetne bennem a pillanat hevében ( például bántanak és ezért mérgesnek kellene lennem, esetleg kapok 10 telket, 20 házat és 30 autót és örülnöm kellene ) részegséghez hasonló állapot alakul ki bennem. Itt a látás és néha egyensúlyvesztés is benne van, de az érzelmekhez való hozzáállásom mindenképpen ( már ha tisztában vagyok ezzel ). Nem érzek semmit. Amit gondolok, kimondom, bizonyára vannak érzelmeim és van hangulatom, de nem tudom megkülönböztetni ezeket sokszor, ráadásul rengeteg döntésben alul maradok amiatt, mert zavarodott vagyok és döntésképtelen. Nem tudom mi a fene ez a spontán lerészegedés, de szeretném megtudni végre az okát ezeknek a dolgoknak és a segítségeteket kérem ebben.2014. márc. 20. 19:31
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, mi ez, de elég súlyos pszichés - mentális problémának tűnik. Egy jó pszichológus felkeresése ajánlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!