Meddig tart az mig nagyon faj valami miatt a szivunk? Es mit lehet ellene tenni hogy lehet feldolgozni a veszteseget?
szia,
Átérzem a veszteséget, már én is csináltam hülyeséget, ami után a fejemet vertem a falba.. Javaslom neked a Moksa elixir nevű cseppeket.
Én a fiamnak adagolom, mert elég érzékeny lelkű..
Ezt írják a Moksáról:
"Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk. Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.
A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény:
Az Elixír C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes. Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. A Moksa Elixír hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását. "
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!