Hogyan tudnék ekkora veszteséget feldolgozni?
Mi az oka, hogy nem tudsz kimenni?
Lehet, hogy ki tudnál menni, de ha mégsem, akkor azon kell lenni, hogy jövőre ki tudj menni.
Nagyon-nagyon szerencsés ember vagy, ha a te életedben eddig ez volt a legnagyobb fájdalom. Más ember elveszíti a családját, a párját, megnyomorodik, halálos beteg lesz, megerőszakolják 20-an egymás után... ehhez képest egy elmaradt utazás éppen annyi csak, mint egy szúnyogcsípés.
Egyébként van még idő, dolgozz rajta, és később eljuthatsz még akárhova, Amerikába is.:)
A tervezett utazás egybeesne az államvizsgámmal és mivel csoportos kirándulás lenne, így nem fogják egyvalaki kedvéért elhalasztani
Nem ez életem legnagyobb csalódása, egyetlen élő nagyszülőm van, szóval éltem már át nagyobb veszteségeket is, de akkor mindenik esetben előre tudtam, hogy előbb-utóbb ez be fog következni.Most pedig hónapokig éltem a tudatban, aztán puff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!