Hogyan lehet feldolgozni azt ha kiderül nem szerettek?
minden rossz dolgot egyszerre tudtam meg,
?
IDŐ. Sok-sok idő és türelem, rengeteg türelem. Aztán sok sírás, sok át nem aludt ájszaka, és egy pszichiáter vagy egy pszichológus segítsége, de egyedül is megpróbálhatod.
Nem lesz könnyű, az az egy a biztos. És ha tegnap tudtad meg, akkor ma van a sokk első napja, vedd úgy, hogy tegnap halt meg benned a Szerelem és a Bizalom a párod iránt, és ma mindkettő halva fekszik. Ezután jön a tenetés, aztán pedig a gyász kutyanehéz és nagyon hosszú ideje. Kikerülhetetlen. Enélkül nem megy.
Tipp: szerezz be egy kiscicát vagy egy kiskutyát, vagy halakat, vagy aranyhörcsögöt vagy béármilyen jószágot, ha szereted az állatokat. Máris nem vagy egyedül. Nekem egy örökbefogadott kiscica segített annak idején és a naplóírás, jártam bicajozni, minden nap inaszakadtáig tekertem, sok-sok km-t. Iszonyú sokat segített.
Sok sikert és sok türelmet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!