Szerintetek lesz ez még jobb? (az életem)
Szia
Biztos ,hogy van esélyed!
Én 19 éves férfi vagyok és nekem is az a bajom ,hogy bezárkóztam nem engedek magamhoz közel csak nagyon kevés embert lányokkal nehézkesen ismerkedek sajnos.
Szerintem menj el egy pszichológushoz ő neki ez a szakmája ,hogy az emberek elmondják a bajaikat és ezt segítsék feldolgozni neked.Talán a munkatársaid is lecsillapodnának ha megtudnák mitörtént az előző munkahelyen lehet ,hogy még segítenének is újra a régi kerékvágásba kerülni.
Mindig van remény ezt tudnod kell 24 éves vagy fiatal életre való nő!
Csak bízni tudok benne ,hogy megoldódik a problémád.
Ne aggódj! Nagyon jól ismerem az érzéseket, amiket itt leírtál, de egyszerűen elmúlik. Vagy leaglábbis nem szabad figyelni rájuk!!
Én drukkolok neked!
Miért mégis ki tehet róla? Neked kell feldolgoznod (bér attól függ hogy bántottak) nem másnak! Más csak segíteni tud, nem elkezdeni helyetted. Ez nem is logikus, hogy történt valaki és akkor többet nem engedek magamhoz közel senkit. Hiszen bántani akkor is tudnak! Főleg ha olyan bántott aki nem áll hozzád közel. Nem ezzel kell megelőzni. Egyáltalán tettél valamit? Vagy csak eljöttél onnan?
Bocsi ha esetleg kicsit durva vagyok de néha jót tesz ha felráz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!