Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akarnak az emberek...

Miért akarnak az emberek nagyobb péniszt, nagyobb mellet, lapos hasat, plasztikai műtéteket? Miért nem akar senki se okosabb lenni?

Figyelt kérdés

Egy spam se jön olyan témával, hogy "Növeld meg az intelligenciádat", vagy legalábbis nem túl népszerűek.

Oké, tudom, hogy vannak pl. ilyen teljesen zéró adattartalmú mp3-ak, amiket hallgatod és felszabadítja az elmédet. És sokan még ezt be is veszik.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő elég okos már?

És most nem arról beszélek, hogy az emberek ne szomjaznának a tudásra, mert a how-to mindenkit érdekel. A példánál maradva, pl a hirdetések is nagyjából úgy szolnak, hogy:

"Ismerd meg ezt az egy trükköt, amivel megnövelheted a farkad"

"Tudd meg, mi az a 5 étel, amit ha nem eszel, lefogysz"

Én a fluid intelligencia növelését értem az alatt, hogy okosabbá válni. Azaz megérteni a dolgok működését és hasznot húzni belőle.

2014. márc. 11. 14:11
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
azért kezdtem el gondolkodni, hogy a zsidók hogyan forgatják ilyen jól a pénzüket, mert egy ideje itt vagyok egy 200 nettós állásba és szeretnék valamit kezdeni a pénzemmel majd a jövöben.
2014. márc. 11. 14:56
 42/52 A kérdező kommentje:
ócska közhely azzal jönni, hogy biztos nincs csajom. Van egyáltalán olyan vita, amiben nem lehet ezt az alap visszaszólást behozni?
2014. márc. 11. 14:58
 43/52 A kérdező kommentje:
na, de jöhetnek még ilyen alap beszólások.
2014. márc. 11. 15:01
 44/52 A kérdező kommentje:
vagy esetleg mondjak még személyes infókat, hogy könnyebb legyen ütőset szólni?
2014. márc. 11. 15:02
 45/52 anonim ***** válasza:

ere épül az egész kérdésed.A sikertelenségre.irigyled ezeket a férgeket mert nekik jól megy a pénzük miatt.Brad pittet nem irigyelheted mert pl jóképűvé nem válhatsz, de kőgazdaggá még valamilyen szerencse folytán igen :D erre alapozol.

Hatalmat akarsz te nem észt.

nem tisztelnek téged,0ftból is tiszteletet lehet parancsolni.:D csak nem tudod a titkát.

2014. márc. 11. 15:05
 46/52 anonim válasza:
Degeneráltabb vagy mint gondoltam. Erre is lesz érved sose fejezed be. Te kicsinyes megalkuvó paraszt!:DD
2014. márc. 11. 15:07
 47/52 anonim ***** válasza:
Háát kedves kérdező... te FULL hülye vagy.
2014. márc. 11. 18:13
 48/52 anonim ***** válasza:
Mert az emberek "hülyék"! Csak külsô alapján itélkeznek de vannak akik észreveszik a belsô szépséget. Mert szerintem többet ér egy okos vagy kedves ember mint egy szép!!!
2014. márc. 11. 20:32
 49/52 anonim ***** válasza:
Igazán reagálhatnál már a "nagyon kedves" 18-as kommentedre te f_sz...
2014. márc. 11. 21:44
 50/52 anonim ***** válasza:
SPAM?? EZ az internet! Még is mit vársz? Az intelligencia növelés reklámjának nem ez a terepe. Ennyi az egész. Tudod, minden célközönséget ott céloznak be, ahol azok többségben leledzenek. A piacgazdaságnak pedig nem érdeke, hogy okos légy.
2014. márc. 13. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!