Miért akarnak az emberek nagyobb péniszt, nagyobb mellet, lapos hasat, plasztikai műtéteket? Miért nem akar senki se okosabb lenni?
Egy spam se jön olyan témával, hogy "Növeld meg az intelligenciádat", vagy legalábbis nem túl népszerűek.
Oké, tudom, hogy vannak pl. ilyen teljesen zéró adattartalmú mp3-ak, amiket hallgatod és felszabadítja az elmédet. És sokan még ezt be is veszik.
Miért hiszi mindenki azt, hogy ő elég okos már?
És most nem arról beszélek, hogy az emberek ne szomjaznának a tudásra, mert a how-to mindenkit érdekel. A példánál maradva, pl a hirdetések is nagyjából úgy szolnak, hogy:
"Ismerd meg ezt az egy trükköt, amivel megnövelheted a farkad"
"Tudd meg, mi az a 5 étel, amit ha nem eszel, lefogysz"
Én a fluid intelligencia növelését értem az alatt, hogy okosabbá válni. Azaz megérteni a dolgok működését és hasznot húzni belőle.
Úgy érted volt egy családja, amelyik mocskosul sok pénzből a legjobb kajákkal etette, a legjobb iskolákba járatta, továbbá adta neki a politikai és gazdasági hátteret, hogy ő is rohadtul sokat keressen. Persze. Így nekem is rohadtul könnyen menne.
Helyette ettem azt amit a családom megengedhetett, jártam közoktatásba itt magyarországon, mert nem tellett a családomnak magániskolára, meg oxford universityre. Jah és saját magamnak kellett felküzdenem a semmiből a ranglétrán vezető pozícióba.
Baromira el vagy tévedve kérdező.
Egyébként köszönjük neked kedves válaszodat, kérdésedet jelentettük az adminisztrátoroknak, várjon türelemmel amíg moderátoraink kitörlik a kérdésedet te rasszista állat.
hát rasszista itt csak te vagy, mert irigyled a zsidókat, amiért szerinted nekik könnyebb, mert gazdagok...
ugyanakkor a korlátolt is te vagy, mert arra rasszistázol, hogy leirtam a zsidó szót.
nem is értem...
Akkor irok Rockefellert is. Neki szegény volt a családja. Gázúl is néz ki. Mégis megélt 98 évet.
mit kéne belátnom? Én csak azt állítom, hogy a világban nem a legszebbek vagy a legerősebbek érik el a legtöbbet, hanem alapvetően a legokosabbak.
Mert az értelem az a dolog, amiben kitűnik az ember a többi élőlényhez képest. Vannak szép állatok meg erős állatok, mégse azok uralják a világot.
te csak el vagy keseredve mert nem jut pina,
se szép,se erős, se okos nem vagy,és mivel gyanítom te is gój vagy így ez is kihúzva
a többi meg el lett mondva.
pénzközpontú ótvaros gázkamra szökevények.ÉS aki ezt megmondta anno az volt a legokosabb!! :D
ááh kérdező,ülj le, 1-es !:D
Teszed itt a nagyot, aztán a 18-as kommented után kiderül,hogy épp olyan vagy,mint ami ellen beszélsz.
Azt mondod nem a külső alapján kell párt választani, meg nem érted miért plasztikáznak a nők, utána tőled is kiderül,hogy egy kis mellű nővel nem állnál le?
Milyen egy kétszínű alak vagy! Arról nem is beszélve,hogy azután folyton terelted a témát:D
Hát, nem csodálom,hogy nagy tudásra tennél szert, de úgy látom nem jó úton haladsz!xD
hát én csak ámulok, hogy mégis hogy a f-ba megy ilyen jól a zsidóknak??? Mi a titkuk? Most ok, lehet utálni a zsidókat csak úgy natúrba is, de miért ne próbálhatnánk meg inkább kicsit utánozni is őket?
Vagy mi legyen? Gondoljam azt, hogy nem mindenki alkalmas vezetőnek és az emberiség többsége csak alattvalónak jó, dolgozó embernek és a vezetést hagyjuk a kivételes eszű emberekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!