Miért akarnak az emberek nagyobb péniszt, nagyobb mellet, lapos hasat, plasztikai műtéteket? Miért nem akar senki se okosabb lenni?
Figyelt kérdés
Egy spam se jön olyan témával, hogy "Növeld meg az intelligenciádat", vagy legalábbis nem túl népszerűek.
Oké, tudom, hogy vannak pl. ilyen teljesen zéró adattartalmú mp3-ak, amiket hallgatod és felszabadítja az elmédet. És sokan még ezt be is veszik.
Miért hiszi mindenki azt, hogy ő elég okos már?
És most nem arról beszélek, hogy az emberek ne szomjaznának a tudásra, mert a how-to mindenkit érdekel. A példánál maradva, pl a hirdetések is nagyjából úgy szolnak, hogy:
"Ismerd meg ezt az egy trükköt, amivel megnövelheted a farkad"
"Tudd meg, mi az a 5 étel, amit ha nem eszel, lefogysz"
Én a fluid intelligencia növelését értem az alatt, hogy okosabbá válni. Azaz megérteni a dolgok működését és hasznot húzni belőle.
2014. márc. 11. 14:11
11/52 anonim válasza:
Mert az emberek már a látszatra mennek.
12/52 A kérdező kommentje:
na itt az utolsó nagyon jól rávilágitott a dolgokra!
2014. márc. 11. 14:24
13/52 anonim válasza:
Mert úgy néz ki a mellem, mint egy dagad srác mellei. Tudod milyen rossz amikor szembe jönnek velem 14-15 éves lányok XXL-es csöcsökkel? L/21
14/52 A kérdező kommentje:
a #10-es
2014. márc. 11. 14:24
16/52 anonim válasza:
Jah csak azoknak a 10/10-es csajoknak nem Nathaniel páratlan intelligenciájától meg műveltségétől kezdett el nedvesedni a puncijuk, hanem a lóvétól, meg a luxustól.
17/52 anonim válasza:
jajj ne gyere azzal a féreggel dachauba kellet volna elégni családostul.Ezek a világ ellenségei mint ez a rothschild
18/52 A kérdező kommentje:
hát a kismellű nöktől engem is kiráz a hideg :( Olyan rossz, mikor olyan nő van az ember alatt, akinek egy 10 éves kisfiúhoz hasonló felsőteste van:(
2014. márc. 11. 14:26
19/52 A kérdező kommentje:
jó, én nem mondtam, hogy pártolom a bankárokat, de nem véletlenül lett annyi hatalmuk, amennyi.
2014. márc. 11. 14:26
20/52 anonim válasza:
Ugyanmár kérdező! A kismellű csajok a legjobbak! Agilisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!