Ok nélküli féltékenység. Mitől lehet?
Igazából én úgy érzem, hogy eddig csak én voltam neki, és egyértelműen én voltam az első számú személy az életében, viszont amióta barátnője lett, már " nem fontos " neki jóban lennie velem, ezért már ( csúnya szóval ) leszarja, mi lesz velem és a kettőnk kapcsolatával, ugyanis nem marad egyedül mert áll mellette egy szilárd személy, tehát egy barátnő. Szerintem neki az a fontos, hogy ne legyen egyedül. Azért próbálok javítani a kettőnk kapcsolatán, mert amíg nem volt a bizonyos barátnő, rengeteg mindent tett értem és szeretném viszonozni ezeket.
Az utolsó kérdésedre a válasz az, hogy a barátnőjével való rossz kapcsolatom ott kezdődött, amikor még nem volt köztük semmi, tehát ott kezdődött, hogy " nem voltam neki szimpatikus ", mert a drága MLB-nek aggodalmakat okoztam a viselkedésemmel ( pl. hétvégi bulizás, stb, de sosem ittam le magamat, és már jó ideje sört sem iszok ), tömören a lányka megfenyegetett, hogy megöl engem, kitekeri a nyakam, satöbbi, elhordott mindennek, nekem pedig nem tetszett, hogy a nevemet sem tudja, ezért kommenteltem, hogy egy tehéntől nem kérek véleményt. Azóta ő fújja még ezeket a dolgokat, de engem alig kezd érdekelni már bármelyik hülye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!