Haragszom az egyik barátnőmre mert sikeres? Mit tegyek ellene, és miért van?
Pedig nagyon kedvelem. 7 éves korunk óta ismerjük egymást.
Nagyon törtető, és gátlástalan, én meg nem tudok ilyen lenni.Állandóan elvárja azt is,hogy mindennel egyetértsek, amit tesz.
24/L
Nekem is sajnos neha kijon ez, de szerencsere egyre ritkabban. Az en baratnom is mindig sikeres, es szerencses is. Szoval ha en valamire napokat keszulok (doga, vagy akarmi), o meg 5 perc alatt atnezi, akkor is jobb lesz neki. Nem irigylem, csak rossz, hogy alatta vagyok. Szoval neki is jot akarok, de sajat magamnak is. Szerintem veled is ez a helyzet. Gondolj arra, amiben te jobb vagy, vagy ha nem veszi magara, akkor mondd el neki, mi bant.
13/l
Irigyled. Nem vagytok baratnok igy. Foleg, hogy egybol negativan fested le masoknak, hogy ellenerzest kelts bennuk a "baratnoddel" szemben.
Ha a viselkedesed is elkezdi tukrozni ezt a gondolkodasmodot, jobb ha kulonvalnak az utjaitok.
Tudod, nagyon vacak erzes, amikor egy "barat" azert utal meg, mert sikeres vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!