Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan hagyjam abba a féltéken...

Hogyan hagyjam abba a féltékenykedést/irigységet?

Figyelt kérdés
Bármikor ha az ismeretségi körömbe kerül egy lány, akinek szebb a bőre/vékonyabb/jobbak a ruhái/gazdagabb/több barátja van elfog egyfajta irigység ami nagyon sok esetben utálattá alakul át. Szerencsétlennek csak a hibáit keresgélem hogy bizonyítsam magamnak, hogy én is vagyok annyira jó. Egyszerűen nem vagyok képes elfogadni, és féltékeny leszek rá pedig biztos nagyon jóban is lehetnénk. A másik pedig, hogy gyakran bemesélem magamnak valamelyik lányról, hogy csúnyán néz rám és biztosan utál vagy lenéz. Miért van ez? Hogyan vethetnék ennek véget? 16/Lány

2013. szept. 22. 11:16
 1/1 anonim válasza:
hát ne törőggy vele ő olyan te pedig ilyen vagy amilyen vagy! fogadd el így magad!
2013. szept. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!