Hogyan győzhetem le a féltékenységemet?
A féltékenység mindig az önbizalomhiányból fakad.
Neked magaddal kéne kezdened a megismerkedést, és felismerni a hibáidat, majd megoldásokat keresni.
Fejlesztheted az önismereted, pl ilyen jellegű könyvek olvasásával, vagy vannak önismereti kurzusok, csoportok, ahol szakember segít ebben.
Internetes kapcsolat az nem kapcsolat.Gondolj bele ha találkozol személyesen vele akkor nem tudsz entert nyomni a beszélgetések végén :)
Én is csináltam ezt,több csajjal is,tudod egy idő után kiég az ember amúgyis,mert ti csajok is olyanok vagytok hogy igénylitek a személyes kontaktot.Gondolj bele,mennyi jó dolgot lehet csinálni az idő alatt amit a gép elött eltöltesz!Ne legyél kocka csajszi!
A suliban próbálj meg olyan fakultációra elmenni ami érdekel is ott könyebben tudsz barikat szerezni mert akkor már lessz egy közös érdeklődési kör.
Ezt a féltékenységről próbáld meg eltereni a gondolataidat.Neked is lessz még több barinőd,még fiatal vagy,nincs min paráznod!
Üdv!
Velem is hasonló (volt) a helyzet, csak a barátnőm a régi barátnőjével találkozni is tudott volna, velem meg persze a távolság miatt nem. Habár a barátjára is féltékeny vagyok, mert sokat találkoznak - a távolság ellenére - velem meg szökőévbe egyszer. Igényelném a többet, de úgy látszik, ő nem. Így próbálok belenyugodni, hogy csak másod/harmadlagos vagyok számára. Nehéz, nehéz, de nem lehetetlen.
Nincs veled semmi baj, talán tényleg kicsit kevesebb az önbizalmad, de bízz benne, és főleg magadban. Ne mérgezze meg ez a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!