Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Átlagembernek tartod magad...

Átlagembernek tartod magad vagy sem? Miért? És jó így neked?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagy átlagember,de ez inkább negatív,mint pozitív,és az életemre is negatív hatással van,de ha belegondolok,nem tudom,szeretnék-e átlagember lenni,abból túl sok van
2009. dec. 11. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
én átlag vagyok és nekem ez így nagyon jó :)
2009. dec. 11. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok átlag. Igaz, manapság mindenki (legalábbis a tizenévesek) telipircinggelt arccal rohangál, csak a vicc, hogy a legtöbb divatból megy neki ezeknek XD.

De márcsak azért sem vagyok hétköznapi mert jóval cinikusabb és zárkózottabb vagyok az átlagnál.És? Nekem jó így köszönöm, és nem akarok beállni a mai fiatalság közé.

2009. dec. 11. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem én is full egyeddiv agyok mer csak :D
2009. dec. 11. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is átlag vagyok, és nekem is jó így. Bár vannak átlagon felüli dolgaim,de szerintem minden embernek vannak.
2009. dec. 11. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy átlag vagyok...a külsőm is feltűnik, de inkább a titokzatosságom a fura, nagyon nehezen lehet megismerni, nem engedem magamhoz közel az embereket,és van hogy sokmindentől félek,de ez csak időszakos...szval elég fura vagyok :D
2009. dec. 11. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok átlagos sőt egyáltalán nem tudok olyan lenni úgy viselkedni mint a többiek sokszor emiatt nem tudok beileszkedni. ha próbálnék se tudnék beleolvani a tömegbe de nem is akarock! Akárhol vagyok mindenhol megjegyeznek pedig semmit nem teszek amivel felhívnám mások figyelmét. Nagyon kreatív vagyok és sokszor olyan dolgok jutnak az eszembe ami másnak soha nem jutott volna az eszébe.Emelett félénk vagyok és nehezen engedem magamhoz közel az embereket. Makacs vagyok és ha vmit a fejembe vettem akkor az már ugy van és nem lehet befolyásolni. Egyedi stílusom van és ezt elismerik. Sokszor utánozak is ami elég idegesítő! Nem szeretem ha kicsik a körmeim mindig megnövesztem és ezért kapom a megjegyzéseket hogy te őrült vagy és közveszélyes! Ekkora karmokkal simán felvághatnád valakinek az erét! stb....
2009. dec. 13. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
átlagos vagyok mert minden válaszoló DNS-e 99,99%-a megegyezik az enyémmel :)Komolyra fordítva, egy dolog lenne, amiben 'jobb' vagyok. Nagyon ragaszkodó típus vagyok, nagyon tudom szeretni a másikat.
2009. dec. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!