Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen csúnya?...

Miért vagyok ilyen csúnya? Mit csináljak hogy szebb legyek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

a bal oldali vagyok a képeken

17 vagyok

2014. febr. 23. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szép vagy ne viccelj !
2014. febr. 23. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogszabályozás, kontaktlencse, más frizura (frufru mindenképp), kozmetikus, enyhe smink - ezek segítenének rajtad!
2014. febr. 23. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Fogszabályozás csodákra képes

http://www.youtube.com/watch?v=6zP8zdzCQ6E

2014. febr. 23. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
+1 21:19-es válaszolónak.
2014. febr. 23. 21:44
 5/6 anonim válasza:
Ne keseredj el. A kontaklencse szerintem nem muszáj, viszont tényleg szerezz egy fogszabályzót. A bőröddel menj el kozmetikushoz. Esetleg sminkelj egy kicsit. Mivel nincsenek nagy szemeid, optikailag nagyobbíthatod, ha felül húzod ki. Fekete színt javaslok. :) Van hajvasalód? Szerintem egyenesen jobban nézne ki a hajad. :)
2014. febr. 24. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy nem vagy szép, hanem az, hogy szépségfasizmus dühöng a világban. Ha valaki szép, annyi elegendő, hogy mellette szemét, gonosz, másokat kihasznál, pénzéhes, szeretetlen, az nem számít, mert mindenki imádattal csügg rajta.

Szóval te ne azzal foglalkozz, amin nem igazán tudsz változtatni (külső), hanem a belső önmagaddal. Legyél olyan, aki igazán tud szeretni, akinek van önmagán túlnyúló életcélja.

Ehhez tudok könyveket ajánlani.

Például Fromm-tól a Szeretet művészete, Osho szerelmesen-je, és más könyvek.

2014. febr. 25. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!