Van itt olyan aki nem túl szép (csúnya), viszont a
nővére sokkal szebb? Hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Én nagyon sokszor úgy nézem, hogy mindig megnéznek minket és hogy azt gondolják, hogy hogy lehet hogy nővérem ilyen szép én meg ilyen.. Szüleim előtt is olyan kényelmetlenül érzem magam, apukám is cukkol.. :( Meg egyszerűen úgy érzem hogy én vagyok a rút kis kacsa a szépség mellett..
2014. jan. 5. 17:41
1/9 anonim válasza:
A szépség belülről fakad. Akkor is lehetsz csúnya, ha boldogtalan vagy, vagy nincs önbizalmas, mert az is kiül az arcodra. Meg ugye a szépség relatív is...
2014. jan. 5. 17:47
2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak két ember szerint szép, hanem úgy általánosságban, szinte mindenki szerint.
Az lehet, viszont nem mondanám túl boldognak magam, magányos is vagyok.
2014. jan. 5. 17:52
3/9 Je Veux válasza:
Igen, ráadásul ők ikrek. Sokáig nem is tudtam, hogy testvérek..nemhogy ikrek..
Az egyik szegény rettenetesen csúnya(de tényleg, már túl megy a nem szép kategórián), a testvére viszont nagyon szép.
Amint más iskolába kerültek egyből jobb lett minden. Általánosban osztálytársak voltak, akkor nagyon nehéz lehetett a lánynak, de külön suliba mentek később, teljesen más a társaságuk és úgy látom, hogy a csúnya lány is nagyon boldog, barátja is van.
Ki kellett lépnie a testvére árnyékából.
2014. jan. 5. 18:56
4/9 anonim válasza:
Nálunk a testvérem volt mindig a szép, én meg a csúnyább.
Ennek ellenére nekem jobb az életem.
Fiatalabb korban is a fiúk vele ismerkedtek meg elöször, mert szép, viszont pár hét után velem beszélgetett mindegyik, mert velem lehetett, vele meg nem., ö "csak" szép volt.
Idöközben tartósan házasságban élek, van több gyerekünk, ö meg már a sokadik párkapcsolatban vall kudarcot.
2014. jan. 5. 20:12
5/9 anonim válasza:
nekem a hugom volt szebb,mindig vele akart járni mindenki,aki nekem tetszett..nehéz így felnőni,de ha külön társaságba jártok,más suliba,úgy könnyebb
2014. jan. 8. 14:03
6/9 anonim válasza:
ugyan azok a gének neked a gyereked lesz szép neki meg az ronda
2014. jan. 10. 21:31
7/9 anonim válasza:
Igen nálunk is a nővérem a szép, ami mondjuk nem is baj, tekintve hogy fiú vagyok :D Viszont az okosabb az én vagyok, mindig le is húztam a sok bugrist, akik vele akartak járni ;) Istenem, azok voltak ám a szép idők, több pénzem volt mint manapság xD
2014. jan. 11. 15:59
8/9 anonim válasza:
Van egy barátnőm aki nagyon szép és van egy báttya aki még az a "bottalse" kategória viszont a báttyának sokkal jobb természete van és többmindenki kedveli. Ezért az én szememben a srác nem is csúnya :) ezért értettem meg a belső szépséget. Bár én nem én nem érzem át a problémádat mert én és a hugom is egyformán és mindketten másért vagyunk szépek, de gondoltam ezt leírom :
2014. dec. 28. 12:50
9/9 anonim válasza:
Megfigyelhető,hogy 3 eset van:vagy az első a szép és a második csúnya lesz de ilyet ritkán látok,az első iszonyat ronda viszont a második annyira szép ebből van a legtöbb.A harmadik változat hogy mind2 testvér szép de ahoz nagyon nagy szerencsének kell lenni a szūlőknek mert ez olyan ritka mint a fehér holló.Hogyha körūlnéztek ténleg igy van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!