Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szidott le? Miért?

Miért szidott le? Miért?

Figyelt kérdés
A fizika tanár tegnap átvitette velem az uzsonnát az alsóba és megkért,hogy adjam oda az ügyeletes tanárnak.Egy gyerek kivette a kezemből az uzsonnát,hogy ő majd odaviszi a tanárnak.Ma meg leb.szott a fizika tanár,hogy merem én azt megtenni,hogy egy gyerek felajánlja a segítségét és én meg elfogadom..na?mit szóltok?
2009. dec. 10. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
KItttttttttttttttt érrrrrrrrrrrrrrrrrdekel?Nehogy már ilyenekkel foglalkozz,Ha szerencséd van egy max két évig tanít utána úgyse látod többet a pofáját,tegyél rá jó magasról:):):)
2009. dec. 10. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

ha egy tanár azt mondja, hogy te tedd meg, akkor neked kell!

nyilván nem ebben az esetben, de ha valami gixer történne, akkor is te leszel a felelős, hiszen téged bíztak meg a feladattal, és jogosan (fognak téged okolni), az nem lesz mentség, hogy te közben átpasszoltad a feladatot másnak

2009. dec. 10. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

deeee...."de nincs de" XD de van de,mert ilyenért nemkell leb.szni szerintem...-_-" ez nagyon kis dolog.A nagy dolgokat mindig pontosan végrehajtom.A NAGY DOLGOKAT NEM IS PASSZOLOM LE..és most ha eljutott az a g.ci uszonna,akkor mégis mi a baja??-_-" nem ettem meg..különbenis tiszta gusztustalan h vödörbe rakják az uzsonnát..na meg szánalmas is...

fél évig fog még tanítani ez a bárgyupofáju öregleány..hátte..elejétől kezdve tudtam h. ez lesz..h. utálni fogom..de fizikát tanít...nem mutathatom ki mer akk meg rosszak lesznek a jegyeim..de viszont szerepet játszani meg nem akarok..AKKOR MOST MÉGIS HOGYAN VISELKEDJEK VELE?KÖSZÖNÖK NEKI AZ UTCÁN,de ne beszéljek vele semmi fontosat??Mert van tanár,aki mostmár elég sokat tud rólam..^^

2009. dec. 11. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:

...szardmále :D

ha tiszteletlen vagy akkor annyi, aztán ahogy tanulsz, ojan a jegy, nem kell h mindenki szeresse a képed:D

2009. dec. 11. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is utálom a fizika tanáromat.Nyugi ne foglalkozz vele.Ha olyan fontos volt az az uzsi akkor mért nem vitte el ő maga??
2010. jan. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!