Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami mániákus vagyok? :D 17L

Valami mániákus vagyok? :D 17L

Figyelt kérdés

Lehet rossz a kategória, de ezt találtam a legjobbnak,és itt többen is vannak általában.

Nem tudom miért, de olyan vagyok,hogy ha egy újságban látok egy szépen kihozott képet(akár photoshoppolt portrét) késztetést érzek arra,hogy összefirkáljam. Pontosabban valamit rajzolok rá,amitől viccesebb vagy csúnyább lesz. Legtöbbször fogszabályzót, szemüveget,szeplőt rajzolok, van hogy filccel újra rajzolom az egészet.

Az előbb is,egy egész Avonos magazint rajzoltam össze. Mit gondoltok,valami nincs rendben...?

2014. febr. 13. 17:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell mindig más kategóriába átrakni a kérdést-.-
2014. febr. 13. 17:28
 12/17 A kérdező kommentje:
örülök,hogy nem vagyok egyedül:D Nagyon sokszor csinálom..
2014. febr. 13. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
nézd meg az általános isjkolás régi törikönyvem:D
2014. febr. 13. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
én koronát szoktam rajzolni rájuk :D
2014. febr. 13. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Jóságos ég én mennyit firkáltam általánosban a 2 haverommal.Mekkorákat röhögtünk,imádtunk röhögni és kifigurázni mindent.
2014. febr. 13. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Szexeljünk párszor, aztán menj hozzá az első válaszolóhoz:D
2014. febr. 14. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Zavar tudat alatt az a művi tökéletes világ, amit az sugároz feléd. Mert tudod, hogy az élet nem ilyen. Így aztán olyanná alakítod a képet amilyennek lennie kellene.
2014. febr. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!