Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami mániákus vagyok? :D 17L

Valami mániákus vagyok? :D 17L

Figyelt kérdés

Lehet rossz a kategória, de ezt találtam a legjobbnak,és itt többen is vannak általában.

Nem tudom miért, de olyan vagyok,hogy ha egy újságban látok egy szépen kihozott képet(akár photoshoppolt portrét) késztetést érzek arra,hogy összefirkáljam. Pontosabban valamit rajzolok rá,amitől viccesebb vagy csúnyább lesz. Legtöbbször fogszabályzót, szemüveget,szeplőt rajzolok, van hogy filccel újra rajzolom az egészet.

Az előbb is,egy egész Avonos magazint rajzoltam össze. Mit gondoltok,valami nincs rendben...?

2014. febr. 13. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Légy a feleségem :)
2014. febr. 13. 17:20
 2/17 anonim válasza:
79%
Van baj
 3/17 anonim ***** válasza:
Én régen mindenkinek bajszot rajzoltam. :D
 4/17 anonim válasza:
86%
Szépművészeti múzeumokba és galériákba ne menj. Amúgy halál poén. XD
2014. febr. 13. 17:21
 5/17 anonim válasza:
Mit érzel?
 6/17 anonim ***** válasza:
Nos szakember meg tudja neked mondani, hogy az efajta kényszeresség milyen indittatású lehet. Komolyan. Egy szakképzett pszihológust kéne megkérdezned.
 7/17 anonim válasza:
Új Da vinci :D
2014. febr. 13. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:

:D.

Én még 8-ban firkáltam össze a törikönyvemet :D.

2014. febr. 13. 17:25
 9/17 anonim válasza:
mr.bean
2014. febr. 13. 17:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Ehh... :D Magamtól már nem jutna eszembe ilyesmi, meg azért késztetést sem érzek, de amikor gyerekek vannak nálunk és ők mindig csinálják ezt, akkor le szoktam velük ülni és én is remekül elvagyok órákig az újságfirkálással. :D Viszont amikor kisebb voltam (kb. általános iskola 1.-8.) akkor mindig ezzel szórakoztunk a barátnőimmel tanszobán meg szünetekben, akkor mániákusan csináltuk, sőt, szinte ösztönös volt, hogy mindenkinek rajzoltunk vámpírfogat meg gonosz szemöldököt meg szőrt a fülébe stb. Igazából most, hogy így mondod, kedvet is kaptam hozzá. :D Lehet, hogy gyakrabban csinálnám én is,csak én már nem szoktam újságokat, magazinokat olvasni.
2014. febr. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!