Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képtelen vagyok az emberek...

Képtelen vagyok az emberek szemébe nézni miért lehet ez? Más is van így vele?

Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok zárkózott típus és titkaim sincsenek de megis problémát jelent a szemkontaktus létrehozása kicsi korom óta a barátaim elfogadták és megszokták és ez amolyan poén köztünk de a szüleim folyton ezzel piszkálnak és hiába igyekszem pl ma is találkoztunk egy ismerőssel és direkt koncentráltam h a szemébe nézzék és úgy is éreztem h a szemébe nézek de utána apa közölte h úgy látszik még mindig nem tanultam meg az emberek szemébe nézni ...

2014. febr. 10. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen időszakom, de az csak olyankor van amikor mondjuk nem vagyok elégedett magammal, önbizalom hiányos vagyok, kisebbség érzetes, mert rosszabbnak érzem magam mindenkinél. De amikor minden rendben akkor nincs gond a szemkontaktussal.
2014. febr. 10. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat végülis simán lehet h tudatalatt szorongok és nincs elég önbizalmam csak kifelé mutatom hogy az vagyok .
2014. febr. 10. 23:17
 3/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy feszélyezve érzed magad? nekem is kijön ez, ha olyannal beszélek, akivel feszélyezett a hangulatom, de a többiekkel nem jelent gondot ez. meg persze ha ideges/mérges vagy jó hogy nem nézel bele a szemébe(megint személyes tapasztalat)
2014. febr. 13. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
De ha a családom és a barátaim szemébe se tudok belenézni akkor az ő közelükben is feszült vagyok?
2014. febr. 13. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!